Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silgisi olmayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben okula 2 tane 0.7 kalem gotururum.onun haricinde silgi yi birilerinden isterim,genelde silgi kullanmam ama bazen lazm oluo.o zaman istiyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben şu zamana kadar hiçbir silgiyi bitiremedim.sürekli kayboluyordu bende artık okula sadece cebime bir kalem atıp gitmeye başladım.silgiyide başkalarından alıyorum :).[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 08 Ekim 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
hayatım boyunca silginin kaybolmasını bir türlü anlayamadım yere çarpınca tahmin edilmesi zor derecede garip yerlere sıçrayabiliyor.

+1 :)

benimde hiç silgim olmadı lise bitti daha hala silgi aldığımı hatırlamam :) bazıları çok sinir olur bu silgi alma werme konusuna bazıları hiç takmaz...

silgisi olmayanlarında bu konuda bi sorunu wardır... sınıfta bi silgi kaybolunca direk bu insanlardan (benim gibilerinden) bilinir ki alakasızdır kingpin in dediği gibi silgi düştümü bulması imkansız gibi bişeydir :)[signature][hline]Let's blitz..!
Mesaj tarihi:
Abicim niye taşımıyosunuz ya Alla Alla 300binlik şey alalala :) Delirtmeyin adamı
Bazıları da var silgileri yürütüp derste küçük parçalara ayırarak mermi amacına kullanıyolar milletin kafasına çat çat

[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ekim 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neden konu dışına bu kadar gereksiz topicler acılıyor diye dusunmeye de baslamadım degil hani...[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
eh madem millet vurdu geyige, biz de gereksiz demiyyelim girelim geyige :)
ben de kalem bile olmaz abi. ama aldıgımı geri veririm o yuzden kimse bi sorun yasamıyor benne[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
olaya profesyonel yaklaşmak lazım
eğer silgini vermek istemiyosan cebinde saklıycan.eğer silgi alıcaksan çaktırmadan alıcam sessiz ve derinden[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ben kalem bile aldığımı hatırlamam son 2 senedir lisede uni sınavına bile emanet kalemle girdik :9[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Teeee liseykene (In a galaxy, far far away, long long ago), kalem silgi stokları bittiği vakit, yerden toplayarak ve milletten hacılayarak başlıyorsunuz işe. Ben 40 kaleme kadar çıktım, tek sorun kalemlerin sahipleri aaa bu benim diye tanıyor, "valla yerde buldum" deyip iade ediyorsunuz, sene sonunda eeen fazla 3 kalem kalıyor.
Sensible pati kardeşim, madem çok rahatsızsın, sana demin bulduğum süpper "rahatsız" çözüm. Silgiye ortadan bir delik del. Bu bujiteri satan yerden ince bir zincir al, veya kalınca bir ip bul. Geçir içinden. Silgiyi versen de ucu sende kalacak, asıldın mı silgin gelmek zorunda. Zincir/ip uzunluğuyla da, silgi otlakçılarına zorunlu menzil koyabilirsin. Sen sağ, ben selamet. Kolay gelsin.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
Hatta şu köpek tasmalarında olan cinsten uzunluk ayarı yapabilen bişey koyarsak farımızda açık yolumuzda hayde breee[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun
Mesaj tarihi:
*bagırır*Paylaşmak esastır
paylaşmak esastır!

bende kesinlikle o insanlardan biriyim, ama ne zaman silgi gotursem kesin yokoluyo, kopartılıp arkadaşa fırlatılıyo. (kalemlerim gibi) o yuzden basitce arkadakinden istiorum ve onun hayatına etki etmeden geri veriorum.

ayrıca seni bunlar kıl ediosa silgini sakla, görmiyim direk kaparım silgini![signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
zaten kalemler direk yok oluo, şöle diyim bukonuda cok becerikyiliyim, o gun aldıgım kalemi aynı gun kaybedip sonraki gun buldum, ama kendime ettigim kufurlerin haddi hesabı yok. silgi de taşımıyorum, taşırsam direk gidio cunku, ya yanımdaki alıp koparıyo, ya dusuyo bişi oluyo, ya cebe koymayı unutuyorum bi şekilde gidiyo...

her seferinde silgi almak yerine, arkadaki düzenli kızlardan(ehhueh inek) direk alıp yerine koyuyosun hiç de bşi olmuyo... eger bi gun birisi yeter lan dese alır fırlatırım silgini de al makadına sok derim (:) )[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
Oha kısaca oha üstü diyorum, boyle bir topic mi açılır allah kahretmesin. Bunlarda mı gelecekti başımıza..

Çocukmusunuz?[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
sensible olay silginin parası değilki ? benim evde 30 tane silgim vardır belki ama 1 ini okula götürmem 1. gereksiz görürüm çünkü silmek yerine karalamayı tercih ederim ztn kullanıncada sadece sınavda kullanıyorum.2. ise malum çok kaybetmem hiç silgi dayanmaz bana...ve 3. son madde çok üşeniyorum şu anda gözümün önünde olan silgiyi çantama koymayı gereksiz görüyorum ayrıca üşeniom şu anda şu rahat koltuktan kalkmaya..[signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
çanta hı? o ne?? ben sadece bi defter bi kırmızı pilot kalem bi tükenmez ve bi basmalı kalemle gidiyorum okula :P fenciyiz icabında hehehe... en güzeli valla 4-5 ortalı bi defter alın hani aralardan ayrılmıs oluyo ya, ona yazın herşeyi eve gelincede asıl defterlerine baştan yazın hem calısmıs olursunuz hemde canta tasımaya kasmazsınız.. :) tabi ben o temize geçme işini yapmadım ama yapacam elbet..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
  • Yeni Oluştur...