JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 giriyoooooooo desem herkes heycanlanır :D offf girmiyo :([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkadaşlar biz servere girene kadar bu konuyu up layalım ki ilk giren buraya msg çakabilsin oke[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şu imzayı deiştir :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hala kimse giremedimi?[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben gider ancak bu yarın girer[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kanka bu imzayi lwl 70 iken görecen onu diyom ben. :D ilk türk lwl 70 olarak karşınıza çıkacam ve ilk meteorumu senin kafana patlatacam kankam :D neyse şu oyuna girekte bi muhabbet edek senle canım sıkılıyo valla. hade pai pai[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: bymad, 06 Temmuz 2005 13:45 tarihinde demiş ki: kanka bu imzayi lwl 70 iken görecen onu diyom ben. :D ilk türk lwl 70 olarak karşınıza çıkacam ve ilk meteorumu senin kafana patlatacam kankam :D neyse şu oyuna girekte bi muhabbet edek senle canım sıkılıyo valla. hade pai pai msn aç :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
uzman_64 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şu anda saat 13:47 ama giremom ben bole serwerin bi oyun oyunucez oynayamıoz offffffffff offfffffff :( :(: :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kırk yılın başı merchantteyken modem resetlenmemiş gitmiş server resetlenmiş bu seferde pff :p[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gm in msn bilen varmı bende bi [email protected] var başka bilen varmı ??????????[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 açıldı dedilerde deneme fırsatım olmadı :D [Bu mesaj CursetH tarafından 06 Temmuz 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [email protected] [email protected][signature][hline]EŞKiyadanda BEterSiN USLan ARTıK Be PiSLiK ...
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [06/30/2005] Knight Online support via MSN will no longer be available. Please use the Customer Support login to receive support. Sorry for any inconveniences. [signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Xrated, 06 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: ezik bymad :D kankammm la sen buralara uğrarmıydın. :D olm ne bu lan paso ders çalışıyon sende oha derim ben buna. :D bari hafta sonu online ol cz de dm yapacaz oke[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 giriyooooooooooooooooooooooooooooomuş :) cafeden birileri diyo giriyo diye denicem bakam :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya arkadaşlar şahsen oyuna giren biri varsa yazsın...
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 up edelim ki giren yazsın şu konuya girsin biri artık girsin :([signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage
Xrated Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: bymad, 06 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: said: Xrated, 06 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: ezik bymad :D kankammm la sen buralara uğrarmıydın. :D olm ne bu lan paso ders çalışıyon sende oha derim ben buna. :D bari hafta sonu online ol cz de dm yapacaz oke daha yeni kayıt oldum kanka ii geyiq dönüyo dediler bakıyoz işte :D kanka bakalım ya ama online olmaya çalışıcam
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kardeşim yapmayın böyle ya. bu kadar da göstere göstere post kasılmaz ki... :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 10065 hatası nedir ya 10060 ile 10061 vardı da bu ne şimdi Question/Problem: No route to host. Answer/Solution: A socket operation was attempted to an unreachable host. Hostu tamamen göçürdü akıllı arkadaşlar :)[signature][hline]The_Other El Morad warrior
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Abi sabah yediye kadar abyss kastım. Sonra merchanta bıraktım. daha iki parça eşya satılmadan dc olmuşum.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 irce girin güzel geyik dönüyo :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: rockncoke, 06 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki: irce girin güzel geyik dönüyo :D hangi irc server ?[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : LéSath Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 server->irc.quakenet.org kanal->#knightonline[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
Öne çıkan mesajlar