fiyaka_pich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arkdaşlar benim 51 magem var ama hala para sorunum var..Bana iyi item çıkan yaratık adı ve nerden para kazanacam yolunda yardımcı olurmusunuz. ( server=ares clan = barbarlar) adamların lvl 42 35 m nasıl oluryaaaa.. şimdiden tşk ederim
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sana tavsiyem şimdilik para düşünme git leveilini kas Ha sen illa kasıcam diyosan en iyi yapıcan şey gidip cave leech kesmek abyys gem çıkarmak[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 trade yolu ile kzanaırsın ucuza item alıp üste kar payını koyup satarsın :?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bksen Gothic sen bursalı mısın lem :D ticarete bak beee :P[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 izmirliyim :) ama öyle yapılarak en koaly yönden para kazanırsın yoksa abssy gem di falan filan zor iş[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evinde bilgisayarın varsa senin dediğin gibi olabilir örnek 1m e alırsın 1.5m e satarsın ama beklemen lasım gece koycan sabah kadar merchant[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 4 pc var 2 tanesi tam tamına 2 aydır merchantta duruyo 10 günde bi item satılıyo ama değiyo satıldıgna :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 noluyo bea ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pardon yanlış oldu. geçen hafta cumartesi kallugaya gidecektik diodun sabah 7 de gittiniz mi? ares 1 miydi 2 mi
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben soyle kasiyorum oldurdugum yaratilardan kutu cikiyor onu acip parayi lutluyorum bazen itemde cikiyor dene sende parali olursun nasil kamaa :D :P ahuahu
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ucuza alıp pahalıya satark 6m kazanadım 2 gün içinde..Üstelik ortaya attığım item de bir shield di...Sırf bunu yaptım diye banlandım da giremiom sandım :D
Öne çıkan mesajlar