Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

512k Olayı telekom...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce telekomdan geliyorum grev varmış...
ordaki adamla oturup konuştum biraz..
512k olacak diyor,
1 temmuzdan sonra başlayacak yakında başlar grevde şuanda bütün telekom diyor...
İyi bakalım umutlar yerinde :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
ben sanmıyom ya işallah diyorumda zor yani..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
özelleştirilmesin diye grev yapıyorlar.
eh be diyorum kendilerine, yıllardan beri halkı süründürmeyecektiniz, şimdi biraz zor bulursunuz destek..

kendin ettin hem kendin hem tüm türkiyeye buldurdun mu diyim ne diyim ya öff. karman çorman bi iş şu özelleştirme. iki ucu da rezillik.[signature][hline]no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 05 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
yalannn

Yalannnnn[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Mesaj tarihi:
512k larin 1 mb yada 1 lerin 2mb olmasi icin olayin hukuki boyutu nedir acaba ;yoksa tt bizlerden elde ettigi karlarla(en az 100 de yuz kar ) robin hoodculuk mu oynuyo .allahtan satildi,bundan daha iyisi bizlerin telekom mudurluklerini basmamiz olurdu
isvecli kardeslerimizin hatirladikca icimi burkan eylemleri aklima geliyo' Fur alles 100 mbit '[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Mesaj tarihi:
hayda ne grevi ya ben adslye geçicektim evde :D (taş devrinden geliom da ben 56 k ilen)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 05 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 05 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
said:
ShadowFax, 05 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
said:
Zagg, 05 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 05 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
yalannn

Yalannnnn

Yalannnnnn

+1 yalannnnn

yalannnnnn

Yalannnnn[signature][hline]Çarşı Alayına karşı

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 05 Temmuz 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya tezeğini çıkarmayın işin. 1 sayfa yalan yazıyor sırf...[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 05 Temmuz 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kes.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
homoid, 05 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
Madalya alicaklar abisi o birak yapsinlar

hehe :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
illa ema abla gelecek elini atacak
uyarı banını çakacak gidicek,bunu istiyo millet yani...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Yeni Oluştur...