Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Install & Unınstall Sorunu..

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar ne setup oluyo ne unınstall olmuyo cıft tıklıyorum setup kısayoluna mausun yanındakı kum saati 3 5 kere yanıp sonuyo sonra kalıyo hıc bısı olmuyo bide bu repair dosyasının ıcıne bı dunya dosya wr onları bı yere atmam mı lasım ?[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Sosyal ağlarda paylaş

naapabilirim MSN Messenger a da gırmıyo bı mcafee nın update ını yaptım makına poka sardı pls dayanamıyorum asagısı tren yolu her an atabılırım .. bana 1,5 milyar zarara ugratmayın pls bılen soylerse cok sevnıcem..[signature][hline]DJ Tiesto

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Sosyal ağlarda paylaş

sistemin xp ise geri bi azmana almayı dene bilgisayarı..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

buranin bir forum oldugunu hatirlayip sorularina 5 dk icinde cevap gelmeyebilecegini, uyelerin insan olduklarini unutmamakla basla

sakin ol

sakin ol

derin nefes al

tamam?

simdi task manager i acip ayn iaddan iki tane program var mi diye bak, restart at bilgisayara eger yoksa, bir dah adene, olmazsa gel sakin sakin soyle burda[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanım ıcın kusur bakmayın ama ben bayadır ugrasıyorum bu sorunla ..
neyse baktım task a orda yok cıft bısı ayrıca demın hepsını kapttım bı explorer kaldı denedım boyle olmaya dewam ettı gecen gun update ettım antivirus u ondan sonra boyle oldu sımdı uninstall etmeye calısıyorum olmuyo ...
ayrıca bısı sorucam bı hafta oncesının ayarlarına donsem yukledıgım oyunlar falan gıdıcekmı hiç yapmadım da..[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

uptade etmeden onceki zaman donsen yeterli ve ewt oyunların klasorleri kalır ama sistem çalıstırmaz onları yeniden yuklemen gerekr ama msn fln açılmıyo diyosun yapman gerekli yani..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

banada olmuş format attım geçti

şeyi dene

farklı bi kullanıcı oluştur onla login ol belki olur[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

bi denıyım bakiyim..[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır olmadı farklı oturum acıncada mausun yanındakı kum saatı 3 - 4 kere yanıp sonuyo ...
Errr.. Makınayı farklı bı tarıhtekı ayarlara dondurunce ne oluyo sadece sıstematık dosyalarmı yoksa her seymı ?[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarındaki herşey, geri yüklediğin tarihe döner.
O tarihten itibaren yüklediğin programlar eğer kayıt kütüğüne komut ekleyerek çalışıyorlarsa o programları kullanamazsın. Ama kayıt kütüğündeki bilgilere ihtiyaç duymadan çalışan ufak tefek programları kullanmaya devam edebilirsin...

Birde mcaffee'nin hangi sürümünü kullandığını yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. (Özellikle trialmi değilmi?)[signature][hline]Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 25xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Trial değil crack lı versıyon .. ama sadece Antivirus war..[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

sıstemı gerı yukleyemedı makına tamamlanamadı dedı .. ama sanırım tamamlansa bile bişey değişmeyecek makına neden boyle oldu anlamadım bı update etttık etmez olaydık boyle antivirusun teee tobe tobe ..[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada makınam SP1 ...
2 yi alsam duselırmı ?[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Şu andaki durumuyla SP2 yüklersen daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin..

Şu yöntemi bir dene :

Programı tekrar kurar gibi setup'ı çalıştır.
İlk pencere olarak şunlar gelmesi lazım :
[li]Repair/Modify[/li]
[li]Uninstall[/li]
Burada Uninstall'ı tıklayarak programı silmeye çalış.

Eğer version benim kullandığımdan farklıysa direkt olarak "Do you want to uninstall?" gibi bir pencere çıkar. Orada "Tamam" ı tıklatarak uninstall etmeye çalış.

Sorun devam ederse şu yöntemi dene :

Program Files'ten programın klasörünü sil (Program Ekle/Kaldır'dan değil, direkt olarak el ile program klasörünü sil) ve programı tekrar kurmayı dene. Ama bu yöntem başarısız olursa pc daha saçma sapan hatalar vermeye başlayabilir. Bu yüzden en son çözüm olarak bunu dene..

Şu anda aklıma gelen bir yöntem daha var onuda ekleyeyim.
Piyasada bir sürü "program silme" programları var. Onlarıda kullanmayı deneyebilirsin. Bu mesajı bir göndereyim sonra internetten bu programları araştırır buraya linklerini yazarım. Çeker denersin.

Sorununun sebebi mcaffee'nin upgrade yaparken kayıt kütüğündeki "Uninstall" bilgilerini abuk subuklaştırması. Benimde başıma gelmişti. Bendeki sorun sanırım daha büyüktü. Hiç bir programı silemiyordum hatta birkaç programı açamıyordum bile. İlave bir uninstall programı ve kayıt kütüğü düzenleyicisi kullanarak sorunu çözmüştüm.[signature][hline]Nik : Lively
Sosyal ağlarda paylaş

O programı biliyorum ama o programda kayıt kütüğündeki uninstall bilgilerini okuyarak işlem yapıyor.

Arkadaşa hard diskteki tüm uninstall bilgisi dosyalarını tek tek tarayıp bulan ve kayıt kütüğünden tamamen bağımsız çalışan bir program lazım[signature][hline]Nik : Lively
Sosyal ağlarda paylaş

Ashampoo UnInstaller Platinum Suite 1.1 --> Bununla programı silmeyi dene...

Advanced System Optimizer 2.01.4 --> Bununla (dilersen) kayıt kütüğünü düzenlemeyi dene...

Her iki programda trial version. Advanced System Optimizer 2.01.4 sanırım 39.99$, Ashampoo UnInstaller Platinum Suite 1.1 ise 49.99$
Her ikisinin ücretide bilgisayarımızdan ve bilgilerimizden değerli değil. Lütfen lisans alalım... :)

İlave : Ashampoo UnInstaller Platinum Suite 1.1 her bilgisayarda olması gereken gerçekten harika bir yazılım. Ben programı windows'u yükler yüklemez daha driverleri bile yüklemeden kuruyorum. Bence bu yazıyı okuyorsanız, bu programı kurun. Ama kullanmayı %100 öğrenmeden Gelişmiş Kullanıcı modunu aktifleştirmeyin. Canınız yanabilir :) (Program zaten Türkçe)
Ne reklam yaptım beee.. Bu linki ashampoo GmbH'ye yollayayımda komisyon isteyeyim. :-p
[signature][hline]Nik : Lively

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 06 Temmuz 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fatihkaraca, 06 Temmuz 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
Şu andaki durumuyla SP2 yüklersen daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin..

Şu yöntemi bir dene :

Programı tekrar kurar gibi setup'ı çalıştır.
İlk pencere olarak şunlar gelmesi lazım :
[li]Repair/Modify[/li]
[li]Uninstall[/li]
Burada Uninstall'ı tıklayarak programı silmeye çalış.

Eğer version benim kullandığımdan farklıysa direkt olarak "Do you want to uninstall?" gibi bir pencere çıkar. Orada "Tamam" ı tıklatarak uninstall etmeye çalış.

Sorun devam ederse şu yöntemi dene :

Program Files'ten programın klasörünü sil (Program Ekle/Kaldır'dan değil, direkt olarak el ile program klasörünü sil) ve programı tekrar kurmayı dene. Ama bu yöntem başarısız olursa pc daha saçma sapan hatalar vermeye başlayabilir. Bu yüzden en son çözüm olarak bunu dene..

Şu anda aklıma gelen bir yöntem daha var onuda ekleyeyim.
Piyasada bir sürü "program silme" programları var. Onlarıda kullanmayı deneyebilirsin. Bu mesajı bir göndereyim sonra internetten bu programları araştırır buraya linklerini yazarım. Çeker denersin.

Sorununun sebebi mcaffee'nin upgrade yaparken kayıt kütüğündeki "Uninstall" bilgilerini abuk subuklaştırması. Benimde başıma gelmişti. Bendeki sorun sanırım daha büyüktü. Hiç bir programı silemiyordum hatta birkaç programı açamıyordum bile. İlave bir uninstall programı ve kayıt kütüğü düzenleyicisi kullanarak sorunu çözmüştüm.

Şu anda aynı sorunla karsı karsıyayım...[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Fransua , XP Uzmanı(1.0) versiyonunda bulunan bir program bulunmakta , Ram Optimizer , EkleKaldır , Registry Temizleyici.. gibi birçok yardımda bulunan fakat kullanımında 15kerelik bir limiti bulunan programdır ama 15kerede sanırım sorununu falan halledebilirsin yardımcı olucaktır sana diğer arkadaşlarında kullanmasını öneririm.[signature][hline]Be master of mind rather than mastered by mind
Sosyal ağlarda paylaş

UNınstaller calısmıo yukleıdm eksıksız acılmıyo hata raporu davası cıkyıo bıde oburunde regıstry key lerı sılmesı ıcın olan ına tıkladıgımda hata rapru dalgasını verıyo olmuyo OFF cıldırmamak elde degıl boyle gıderse nabıcam bılmyıorum death xp uzmanını nereden bulucam ?[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

Bence makinada bu tür install&uninstall vari şeylri engelleyen bi virus türü gibi bişi olsa dicem tam 22 defa virus taramasından gecırdım .. olacak ıs degıl ya[signature][hline]DJ Tiesto

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...