Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 simdi burasi biraz karisik. bildiginiz club aslinda, gayette 300500. yerli yabanci iyi dj'ler gelip caliyorlar, partiler oluyor girla. buraya kadar ilginizi cektimi bilmiyorum ama, bence asil olayi faces live. bayagi iyi oldu o. yine yerli yabanci sanatci-gruplari getiriyorlar. en son Natasha Atlas'la Queen Adreena geldi mesela, kacirdim gerci ben ikincisini. Icerisinin tasarimi boyle uzay filmlerini andiriyor. bir merdivenke yerin iki kat altina iniyorsunuz, ama bir ust kat mesela camli, asagi piste bakiyor, bir nevi balkon. koltuklar falanda var, oraya oturup asagisi izlenebiliniyor. ayrica tuvalette yine bu katta. icki fiyatlari ortalamanin uzerinde cok. partilere giris ucreti zaten 20milyondan basliyor. yerini de soyle tarif edeyim, cetin emec bulvarinda ilerlerken kocaman bir toyota galerisi goreceksiniz. oradan saga donup yokus yukari ilerleyin. daha sonra faces'in lazerlerini takip edin. bir subaru bayisi goreceksiniz. iste orasi faces aslinda. tam iki dukkanin arasinda tek bir kapi var, faces yaziyor kucucuk bir turizm bakanligi tabelasinda. o kapi zaten hep acik eger iceride birseyler varsa. oradan girin, paranizi odeyin, asagi inin merdivenlerden. zaten cok sasiracaksiniz yer alti kompleksini gorunce =) hm bir uyari, paraniza cuzdaniniza sahip cikin, kesinlikle yaninizdan ayirmayin. degisik bir yer, pek sik gidilmese de faces live icin akilda tutulasi. hatta belki disko kismi icin =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nerde bu dedigin yer??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yazdim simdi yerini de tam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oke tesekkurler. bide bi ara ankarada 777 (three seven) adinda disco vardi hala duruyomu o?[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben ortaokuldayken kuzenim goturmustu beni 777'a =) daha sonra bir ara kapandi diye duydum. son gelismeleri bilemiyorum, pek ugradigim tipte bir yer olmadigindan. ama the club 20 mesela konya yolunda, gidemedim oraya ama yine ankaradaki en iyi club seklinde seyler duyuyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 e be dojorel gitmediğin yer kalmamış emi :p gitmedim buraya kısmetse gidicem bildiklerim 12:00 den sonra açıldığı 300-500 yapacan işte bilincek bişi yok ala ala...[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Pek bir tikky mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 konya yolundaki Twenty'e Heteroseksüelseniz gitmenize pek de gerek yok zaten :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Smoke, 06 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki: konya yolundaki Twenty'e Heteroseksüelseniz gitmenize pek de gerek yok zaten :) zaten boyle bir yer yok artik. kapandi, `avalon night club` diye bir yer acildi ayni yerde.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar