TheKing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadslar bu aralar neo geo dıye bır emuletor kullanıyorum..ancak bırturlu cozemedım..samuraı shadown oynuyorum suanda..ancak ınternetten baska bır oyunun romunu ınıdırıp roms dosyasına attıgımda lıstedede gozukmuyor..bana tam olarak nasıl kullanıldıgını acıklarmısınız??[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Neogeo yu boşver Mame varken .[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mame kullan[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
DeadS0uL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Olur mu ya? NeoGeo olmasa nasıl Metal Slug oynarız.[signature][hline]http://spaces.msn.com/members/ygt
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: DeadS0uL, 18 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Olur mu ya? NeoGeo olmasa nasıl Metal Slug oynarız. mamede aynı işlevi görüyo[signature][hline]MAME server Nick:Ares Hade Bekleyyom Space Olayı:D
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 neoragex yada mame32 sorununu cozecektir[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet)
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oyunu neo geo rom a attıgın zaman neo geo datada tam olarak hatırlamıyorum (metin belgesi halinde) oyunların listesi var ordan birşey yapıyordun kurcalarsan bulursun[signature][hline]Karamurat-Mage Movie-
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ama kawaks veya mame kullan çok iyi programlar[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP-
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mame kadar kıytırık bi emulatör daha görmedim! fonksyonu çok gibi duruyo ama bi işe yaramaz. Kawakstaki görnnütü kalitesini yakalayamassın. AYrıca neo-geo oyunlarını neo rage de oynamak en mantıklısı. en iyi onda çıkıyor ama kawaks ta çalıştırırsan o da ayrı
Öne çıkan mesajlar