Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 AoE Gridding olucak :) priest+mage duo su ile 10-15 mob un aynı anda kesilmesi taktigiyle level kasan bi çok insan gördüm ama bu olaya insanlar biraz ters mi bakıyor banamı öle geliyor ? yani ortada etik açıdan yanlış bişeymi war acaba ?[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Resh tarafından 06 Temmuz 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir baska kisinin de grind yaptigi bi spot'a gelip herbiseyi cekip bikac saniye icinde oldururseniz adam sinirlenir tabii, obur turlu ters bakilacak birsey goremedim ben.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior [Bu mesaj thanatos tarafından 06 Temmuz 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok canım öle bi durum da elbetteki karsıdaki haklı bencede... Yok ben genel olarak sordum... eyer cidden etik açıdan yanlış görülmüyosa bende bi Priest buliyimde kendime ondan soruyorum işte..[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ve şöle lvl 39-42 mobların bolca bir arada bulundugu bi spot bilen warmı acaba ?[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar