Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Error #132

Denth

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Biraz arama yaptım, forumlarda oyunun verdigi errorlar için açılmış bir konu bulamadım, o yuzden buradan soruyorum

Bu aralar sık sık wow oynarken bu ve Error #124 yuzunden ld oluyorum, bilg resetleniyo vs.

Artık dayanılmaz hale gelen bu olaylar yuzunden bilg i dağıtıp yeniden kurmayı denemeden once, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bir yardım alabilirim ümidi ile size danışıyorum

Bilgisi olan paylaşırsa, sevinirim

İyi oyunlar[signature][hline]Tunç Bilek/Melek/Tugrul/Ajda-Kay
Tunç/Druid-Melek/Priest Alliance Shadow Moon
Tugrul/Mage Alliance Illidan
The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

BU linkten http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=12&p=1&tmp=1#post12

repair i indir bi repair et.. olmadı yeniden yükle (offical oyun dimi ? )[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Denth, 05 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Selamlar

Biraz arama yaptım, forumlarda oyunun verdigi errorlar için açılmış bir konu bulamadım, o yuzden buradan soruyorum

Bu aralar sık sık wow oynarken bu ve Error #124 yuzunden ld oluyorum, bilg resetleniyo vs.

Artık dayanılmaz hale gelen bu olaylar yuzunden bilg i dağıtıp yeniden kurmayı denemeden once, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bir yardım alabilirim ümidi ile size danışıyorum

Bilgisi olan paylaşırsa, sevinirim

İyi oyunlar

abi bendede laak die makine kitlenio oyundayken. ama hata falan vermior. acaba seninkide böle bişeymi?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı problem bendede var ama bu linkde 131 error hakıda bildi ve repair veriyor onu nasıl haledebiliriz en kıl olduğum zaman combat ortasınde dannnnn 132 (0x0000000085) error yazıyor ve sinir oluyorum[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...