Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Eheh. Bu senin link verdiğin anakart Neo4.. Ben Neo'dan bahsediyorum :-) Tekrar ilave : Neo sempron içindi. Pardon athlon olduğunu unutmuşum.. Uykusuzluk ve yorgunluk hali. Mazur görün.. :( [signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 05 Temmuz 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 o socket 754 bikere adam demişki dual ddr kullanıcam dual ddr ıda 939 destekliyor =)) yok 64 leride destekliyor neo yaziyor orda =) [signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! [Bu mesaj Cons tarafından 05 Temmuz 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya tamam ne baaaarıon. Ben sempron sandım bi an ondan Neo dedim. Athlon olduğunu unutmasam Neo4 derdim... Buldunuz forumun bu bölümüne taze başlamış, çıtır useri baarın bakalım :(:(:( :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eheh olsun olsun =)[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 'bide şu varki benim kaç watt kasa almam lazım 300 watt alıyorum yetmezmi ki?' o guc kaynagi sana yetmeyecektir en az gercek 350 wattal sole mumkunse markali olsun (thermaltake,tagan ..vb..) kasa olarak ise codegen .feel, aopen , isini gorecektir agp 6600 gt olarak winfast,leadtek,msi ,palit cok da farketmeyecek[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben FeeL'in önden dev gibi fanı olan modelini aldım. Benimde bilgisayarım AMD 3200+ ama asus marka kasanın soğutma sistemi yeterli gelmedi. Thermaltake'lerde gereksiz pahalı. En uygunu FeeL gibime geliyor. İşlemci ve mb ısısınıda dengede tutuyor..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar