Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya bu nedir böyle izleyen varmı midem bulandı ilk yarım saate ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 wax değil mi o ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mumya Evinde, altı arkadaşın bir kolej maçına gitmek üzere için çıktıkları yolculuk, nefes kesen bir ölüm kalım mücadelesine dönüşüyor Carly, Paige ve arkadaşları, yılın en büyük üniversitelerarası futbol maçı için yola çıkmıştır. Ancak maça gitmeden önce bir gece açık havada kamp yapmaya karar vermeleriyle birlikte korku verici bir maceranın içine yuvarlanırlar. Erkek arkadaşı Wade ve asabi erkek kardeşi Nick;in gerginliği nedeniyle Carlynin huzuru daha baştan altüst olmuştur. Kampta gizemli bir kamyoncuyla yaşadıkları sürtüşme keyiflerini iyice kaçırır. Ertesi sabah uyandıklarında arabalarının birisi tarafından kasıtlı olarak bozulmuş olduğunun farkına varırlar. Kampta mahsur kalmamak için en yakın yerleşim yeri olan ıssız Ambrose kasabasına gelirler. Kasabada görülebilecek tek yer Trudy Mumya Evidir. Son derece gerçekçi ve canlı balmumu heykellerle dolu bu evdeki heykellerin neden bu denli canlı göründüklerini kısa süre sonra keşfederler. Mumya Evinin esrarını çözmeleriyle, çılgın bir katilin hedefi haline gelen altı genç için keyifli bir haftasonu yolculuğu, kanlı bir ölüm-kalım mücadelesine dönüşmüş olur böylelikle. Bu tuhaf kasabadan kaçmayı başaramadıkları takdirde onlar da Mumya Evini canlı heykelleri arasına dahil olacaklardır 1953 tarihli korku klasiği "Mumya Evi" (House of Wax), Jaume Collet-Serranın yönetiminde bir kez daha beyazperdede! Filmin başrollerinde Elisha Cuthbert (Carly Jones), Chad Michael Murray (Nick Jones), Brian Van Holt (Bo/Vincent), Paris Hilton (Paige Edwards), Jared Padalecki (Wade), Jon Abrahams (Dalton Chapman) ve Robert Ri'chard (Blake) var. Senaryosunu Charles Beldenın hikayesinden Chad Hayesin perdeye uyarladığı filmin müzikleri John Ottman imzası taşıyor Kaynakca [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 04 Temmuz 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 house of wax[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sinemalarda oynamaya başladımı bu ya midem bulandı felan deimşinde yakında gösterimde die duymuştum hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Max'ın evi :P Merak ettim bu filmi, Paris Hilton, Elish Cuthbert felam oynuyor... İzlenesi geldi bana ama...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cıglık serisi ile baslayan 'amerikan kult korku genclik dejenere serisi' die benim ozetleyebilecegim ture armagan.. [spo1=paris hilton ve ayni sut urunleri..]Paris Hiltonun babasi olmak nasil bir duygu acaba cidden babasinin ruhsal durumunu yada o sınıfın(kaymagin yagı ile kavrulmus beyazin beyazi zenginin zengini kapital post insani...)bu hanima bakıs acisi ,amerikan gencliginin otesi neresi sorusunun cevabi .. [/spo][signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pardon başlık yanlış olmuş ya cd de izledimde paris soyunma sahnesi var süperkli tek yaptıgı öpüşmek :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 o da iyidir ya elle tutulur bişi yapıo en azından sanat adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Gothic, 04 Temmuz 2005 15:10 tarihinde demiş ki: pardon başlık yanlış olmuş ya cd de izledimde paris soyunma sahnesi var süperkli tek yaptıgı öpüşmek :D nasıl bi bilinç altı fışkırmasıdır bu lol "süper" mi diyosun yoksa "sürekli" mi? :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bana gore tipik bir "teen slasher"dan oteye gidemeyecek bir film[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sürekli napıyım klavyeye kola döküldü[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 elişa..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bence tek ilginç tarafı yeniden çevrim olması. ama ben izlemeye teğet bile geçmeyeceğimi biliyorum.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bana da gereksiz amerikan yapımlarından biri gibi geliyor :) Yinede görmeden konuşmamak gerek fakat sinemada gitçeğim bi film değil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar