netmar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yeni focus hakkında bilgisi olan varmı bu arabayı çok beğeniyorum ama dizel motor nasıl olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet alinabilecek arabalardan biri.ama ben yinede opel astra ya bakmanizida isterim :)[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bence Astra Dizelden daha mantıklı bi araç. Donanımına göre fiyatı daha iyi tipi gözüne batmıyosa al derim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bence hiç güzel değil eskisi çok daha güzeldi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yeni kasalar Mondeo'ya benzetilmişler. Hatchbacklerin kıçının güzelliği gitmiş, yayvanlaştırılmış falan. Araba çok güzel bence. Görünüşünü de beğendim ben epeyce ama 2004 modelin görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 evet ya bana da ööle gelio çok çabuk eskiycek bi görüntüsü var arabanın...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Arka tasarım çok göze batıyo bence hiç beğenmedim önü çok hoş halbuki[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 +1[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ford almadan önce en az 1 yıldır ilgilendiğin modeli kullanan bulursan sor memnunmuymuş acaba ? Focus bilemiyeceğim, fakat benim TR'de garajda duran, 2000 model Mondeo Ghia var, 10 bin km de, sadece tatillerde kullandım gıcır gıcır garaj arabası, bu anlatacağımı ona göre yorumlayın yani. Araba olarak, performans olarak, konfor olarak, tatilden tatile, çok kullanmasamda memnun idim bir kere onu söyliyeyim baştan. Fakat FORD olarak genelliyeyim, iç aksam ve dış aksamda kullanılan parça kalitesi olarak bilemiyorum. Bir tatilde ön yolcu makyaj aynası kendi kendine düştü, sıcaktan dediler eyvallah. Bir diğer tatilde şöför tarafı düştü ben sıcaktan dedim gene illallah. Bir tatilde kilima açtım, sıcak hava yedim suratıma, noluyor dedim, gazı bitmiş dediler, eyvallah ? Gaz doldurttum, bir günde bitti, eee hocam ne iş dedim ? kilima aksamında kaçak var dediler, illallah. Yani irili ufakli eskiyen, kopan, çürüyen aksam babında bir sürü şey yaşadım Ford'da, ki bu Garaj arabası, 10k km de bir alet. Focus nasıl bilemem ama kullanılan malzeme kalitesi benim kafamda soru işareti. ill[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bize bugun yenisi gelio arabanin 1.6 dizeli sekli benim bayai hosuma gitti hatchbackin arkasi cidden kotu ama sedani bence bayai guzel durmus hayirlisi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 2001 Model Ford Focus Ghia Hb kullanıyorum. Yeni kasayı, beğenemedim, ısınamadım... Ama focus fiyat/performans oranında bana göre Türkiye'de sınıfında en iyi araç.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 opele alışmışım ben 1 kere :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aldik focus dizel 1.6 bugun ve feci hizli bi araba kullanmayi yeni orendiyseniz cok dikkat edin feci kacio yol tutusu mukemmel dizel demeye bin sahit ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar