Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Microsoft Firması windows un içerisine yerleştirmiş oldugu casus programı ile makinamıza istedigi gibi girip bilgilerimize ulaşıyor. Bunun önüne geçmemiz için ne yapmalıyız.Tabiki Silecez...Nasıl mı? 1-Öncelikle başlat menüsünden çalıştırı seçiyoruz. 2-komut olarak şunu yazıyoruz cmd yazıp entere basıyoruz. 3- Çıkan bu pencereye : net user yazin (net bir bosluk user olacak.)O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kac tane kullanici var hepsi yazili buraya kadar her sey normal Eger: burada bir Support_388945a0 diye bir hesep varsa iste sende de casus var yoksa sorun yok var ise derhal sil: Peki Bunu nasil silecem: kolay Bunu yap: net user SUPPORT_388945a0 /delete Enter. ve gecmis olsun. Not:Windowsu her update yaptiktan sonra tekrar kontrol edin. said: Çoğu forumda böle bir şeyle karşılaşmaya başladım başta yabancı forumlar olmak bu olay doğrumudur yoksa bi komplo teorisimi?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Hayatın Anlamı!!! [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 05 Temmuz 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Microsoft casusluk yapmak istese bu kadar basit bir şekilde yapmaz diye düşünüyorum, bana biraz komplo teorisi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Banada öle gelio ama net user yazınca bende de çıktı bu dalga kıllandım biraz[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bana göre sorun yok arşivimi microsoft çalışanlarıyla paylaşmaktan kıvanç duyarım, olduki biribirimizde olmayan dosyaları vardır,takaslarız. genişletiriz arşivi. böle bişey olamaz zira microsft korsanından orjinal kullacısına kadar ürünlerini kullanan tüm kiişilere yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalır açıkçası olması işime gelir böyle bir casusun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 05 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 lol abi zaten administrative toolstan computer managementtaki usersa girerseniz, orda da görebilirsiniz.. help and support için bi accountmus.. istemiosanız ordan silin.. ama casusluk yapmak istese, kabak gibi ortada birşeyle yazmazdı dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Keşke böyle birşey yapsalar. Böylece korsan yazılım kullananlara daha çabuk ulaşırlar ve benim gibi winamp'ı bile lisansıyla kullanan kişilerin haklarını daha iyi korurlar...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Valla yapsalarda yapmasalarda farketmez yane 200 GB 2 tane HDD var 300Gb sırf program dolu bırak bi o kadarda DVD mp3 , film , klip falan var. :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fatihkaraca, 05 Temmuz 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Keşke böyle birşey yapsalar. Böylece korsan yazılım kullananlara daha çabuk ulaşırlar ve benim gibi winamp'ı bile lisansıyla kullanan kişilerin haklarını daha iyi korurlar... fazla örnein yok sanırım türkiyede?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Ouz_UFO, 05 Temmuz 2005 22:46 tarihinde demiş ki: fazla örnein yok sanırım türkiyede?! Bence vardır. İnsanların emeğine saygı gösterenlerin sayısının çok olduğunu düşünüyorum... Belkide fazla iyi niyetliyim. :-?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu ne biçim başlık ya her bakışımda "bu topic neyle ilgiliydi, bakmıştım ama ben?" diyorum ve girip bakıyorum :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 buradaki support 'uzaktan yardim' ve 'uzak masaustu' ile ilgili onlarida cok rahatlikla kapatabilirsin zaten sp2 cogunun canina okuyo[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar