supersonicmemed Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ozonu deldik ısı geldi buzullara yaz geldi ama bu bile bize az geldi, sık ahmet sık parfümü. gaza bastıkça terledik, egzostan dumanı kökledik, fabrikalarada söyledik ama, sık necla sık parfümü. etiket koyduk şişeye, no cfc dedik kişiye. kendimizi kekler olduk, sık haşmet sık parfümü. filtre dedik durduk, bacalardan duman vurduk kanserden de korkmayız ya! sık nurcan sık parfümü. not: bundan sonra nuri alço gibi şiirlerime ara veriyorum. artık halkın sorunlarıyla ilgili şiirler yazıcam. [signature][hline]Yazılarım insan gözüyle görünemeyebilir onun için şimdiden özür diliyorum. [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 04 Temmuz 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ahahaha Süpermiş :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 AHAHAHAHA yarıldım süper olmuş[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ehehehe çok güzel olmuş la...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Biravo. Girasyes.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Esh, 04 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: parfumlerde 1978 den beri CFC kullanilmiyor, buzdolaplarinda da kullanilmiyor. orda zaten deodorant dicektimde kafiyeyi yakalamak için parfüm dedik idare edin o kadar olsun. ha deodorant ha parfüm.[signature][hline]Yazılarım insan gözüyle görünemeyebilir onun için şimdiden özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 fazla basit[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sen anla diye basit yaptım ztn[signature][hline]Yazılarım insan gözüyle görünemeyebilir onun için şimdiden özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 zaten basit bir cevap beklemek gerekirdi. üzgünüm ama bu "şiir" buraya yakışmamış bence, karalama defterine konulan yazılar daha fazla emeği hakediyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 iyide herkesin anlayışı farklı içinden gelmiş yazmış o kadarda irdelememek gerekiyor. eglenceli bir şiir bence.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ne yani illa dergilere konu olacak bi şiir mi yazmak lazım? Gülüp geçmek bu kadar zor mu?[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: HasMez, 04 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki: iyide herkesin anlayışı farklı içinden gelmiş yazmış o kadarda irdelememek gerekiyor. eglenceli bir şiir bence. ben de benim şiir anlayışıma göre fikrimi belirttim zaten. ayrıca bence diye de belirttim, sonuçta herkes beğenmek zorunda da değil.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: helena, 04 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki: karalama defterine konulan yazılar daha fazla emeği hakediyor. Bişeyi değiştirmicek...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 neyse bu tartışmadan kaçınıcam ben çünkü sanatsal sinema ve popüler sinema tartışması yapmak gibi birşey olur buda. senin fikrinede saygı duyuyorum fakat senin yorumunda bana biraz basit geldi.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ne kadar emek verdiğini sen nerden biliyorsun?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 efsane[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Düşündürür..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çok güzelmiş :) . Heralde 2005 yılında görsem okumazdım bile banane küresel ısınmadan derdim . İnsan denilen varlık Bıçak kemiğe dayandığı anda anlıyor işin ciddiyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Arkadaşlar bu konu üzerine ayzı yazmak isteyen varsa bizim Gençlik Bülteni'nin bir sonraki sayısı Çevre ve GEnçlik üzerine oalcak. İSterseniz 1-2 sayfalık bir yazı hazırlayın ve bana gönderin, ben de nete koyayım bültene. :) Fazla mı faydacıyım... hemen yararlanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Duygusal bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar