Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oley be nihayet herbie nin yenisi geliyo hani bi film vardıya çocuun arabası canlanıyo falan(boyasınamı ne aile resmi düşüyodu) bitanede aynısının kötüsünden yapılıyodu siyah olan çok sevindim ya[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 wolksvagen den bahsediyorsan evet o. ama boya kismini hatirlayamadim ben. zira herbie yarislara falan katilan bir arabaydi sanirsam?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 biriniz lindsay lohan mı ded? alalhım aşığım ben ona cok şeker bişi.mean girls le kendini hasta ettirdi bana resmen.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 herbie.. bana vosvosları sevdiren karakter.. adamın birinin rüyasına girmişti böyle canavar dişleri vadı adam koyun sayarken girmişti hem de[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: ecchi, 30 Haziran 2005 02:16 tarihinde demiş ki: . ama boya kismini hatirlayamadim ben. bende hatırlayamadım :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sırf lindsay lohan ıcın ızlenesı bı fılm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arabaya ruhunu veren, ölmüş birinin fotoğrafının araba yapılırken arabanın boyasına düşmesinden kaynaklanması.. Bu yani boya olayi, sanırım son filmde belirtmişlerdi bunu daha önceki filmlerde yoktu[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ne filmdi ya severdim zaten robotlu cansiz akilli nesneleri kurgulayan filmleri, bunda da superdi o yaris sahneleri, herbie yle olan monologlar :P[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Şimdi ilk Herbie'yi seyrettim de baya eğlenceli filmmiş.Bundan önce 7 yaşındayken falan seyretmiştim bi de galiba.Fragmanda New Beetle falan da vardı güzel olucak gibi duruyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 lol yanlız filmi takan yok herkes lindsay lohanın peşinde[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 harika bir muzigi vardi ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bu filmin orjinalinde, yarış sırasında arabayı ikiye ayrılmaması için giderken içerden kaynaklamaya çalışmaları, becerememeleri, daha sonra (motoru arkada olduğu için) arka yarısının ön yarısını geçmesi ve arabanın arkasının 1. önünün 3. olması beni çok güldürmüştü... Güzel bi Tom ve Jerry bölümü seyretmiş kadar olmuştum..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 05 Temmuz 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar