KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşlar, nerden indirmeyi denediysem Utena'ların hepsi avi ve çok yavaş iniyor... Acaba bilmediğim bir yer var mı? OGM arıyorum... Yardımcı olursanız çok sevinirim... Teşekkür ederim... Not: Değiş-tokuş da yapabiliriz başka bir animeyle, çünkü inmiyor nahletler... Değiş tokuş yapmak isteyenler anime listem için özel mesaj atabilirler...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu sayfada torrentini bulabilirsin toplam 10Gb yer tutuyo ama filmleri çekmezsin felan, işini görür umarım Anime Fin tracker sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Çok teşekkür ederim tanoren... :) Bazı animeci patiler işi ticarete döktükleri için cevap alacağımı ummuyordum ama yine de şansımı denemek istedim... İyi ki de sormuşum... Çok teşekkürler... :)[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 güzel bir serimi bu konusu ne hep duyuyorumda *!anidb bakmaya üşenir*[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar