Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

video kamera

Salieri

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
ben video kamera almayı düşünüyorum fakat çoğu video kameralarda video çekip hemen bilgisayara aktarabilme özelliği yok.benim istediğim özellikler; çektiğim videoyu anında bilgisayara aktarabilme, hafıza kartına kaydetme, pilinin yeteri kadar dayanıklı olması ve kaliteli bi çekim yapabilme..

demin bir dergiye bakarken sony'nin bu ürününe rastladım fakat birçok özelliğinin eksik olduğunu gördüm.içinde ne hafıza kartı var ne de usb ile bilgisayara bağlanabiliyor..fiyat olarak uygun geldi 580lira ve 12 taksit yapıyorlar..

ürün burda

buna baktıktan sonra görüşlerinizi belirtirseniz ya da başka önerileriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim..teşekkürler şimdiden![signature][hline]I'm For ReaL *
Sosyal ağlarda paylaş

sony nin direk dvd ye kaydeden modeli var dvd yi ç.ıkarıp direk bilgisayarına takıp izleyebilirsin en fazla bi dvd rom alırsın oda kameranın 15 de 20 de 1 i fiyatına zaten..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...