Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 merhaba, ben video kamera almayı düşünüyorum fakat çoğu video kameralarda video çekip hemen bilgisayara aktarabilme özelliği yok.benim istediğim özellikler; çektiğim videoyu anında bilgisayara aktarabilme, hafıza kartına kaydetme, pilinin yeteri kadar dayanıklı olması ve kaliteli bi çekim yapabilme.. demin bir dergiye bakarken sony'nin bu ürününe rastladım fakat birçok özelliğinin eksik olduğunu gördüm.içinde ne hafıza kartı var ne de usb ile bilgisayara bağlanabiliyor..fiyat olarak uygun geldi 580lira ve 12 taksit yapıyorlar.. ürün burda buna baktıktan sonra görüşlerinizi belirtirseniz ya da başka önerileriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim..teşekkürler şimdiden![signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sony nin direk dvd ye kaydeden modeli var dvd yi ç.ıkarıp direk bilgisayarına takıp izleyebilirsin en fazla bi dvd rom alırsın oda kameranın 15 de 20 de 1 i fiyatına zaten..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 peki çok saol ama fiyatları nasıldır dvd'ye kaydeden kameraların? 600lirayı geçmese iyi olur da *-)[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bascuda linki 750 AVRO istersen bir doğubank turu at?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 750euro+kdv mi ? şırıngayla kan alsınlar daha ii yaa :S ben daha ucuz fiyata orta kalite bişeyler arıormmm :([signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mesela şöyle bişey alsam çok mu basit kalır? yani video kaydettiğim zaman çok mu kalitesiz olur?[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 6.6 mp güzel bir çözünürlük, fakat 512 mb azmış.. daha yüksek kartları destekliyor mu öğrenmek lazım. (ya da daha yüksek kart var mı)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 4x digital zoom özelliği de kesmedi beni açıkcası..bide çözünürlük kaç pixel olur acaba?[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 600 ytlye dijital kamera bulamazsın soyleyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bizim kamera gibi bişi alabilirsin kasede çekio videoyu usbden de bilgisayara aktarıp cd ye kopyalıoruz kaliteside ii marka sony ama 2-3 yıl önce almıştık ozmn fiyatı 1milyardı.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 up *-)[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar