NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Eski oyunlar amma velakin 2. sini gene oynamaya başladım ve senaryo, kurgu, sürükleyiş bakımından bu oyunların üstüne tanımıyorum.(uzay similasyonu bunlar) Oynayan varsa ve beğendiyse, muhabbetini yapalım millet özensin şahane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 walla onlarca kez oynadim bitirdim ustune bu tarzda oyun tanimam diebilirm belki daha sonralari bundan guzelleri cikmistir ama benim icin efsanedir bunlar aah ah azmi hammer of light avladim:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya süper oyunlar.. Ben 2. oyunun sonunda kesin 3. sü gelir diye düşünmüştüm ama hiç ses seda yok Admiral Boscha ne oluyo filan Shivanlılar kaçırı, insanlık dötü bir daha kurtarıo gibi. Komplo teorileri kuruyodu millet yabancı forumlarda acaip hikayeler yazmıştı insanlar keşke burda da öyle bi topluluk olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lan gaz oldum simdi yeniden baslicam netten oynanirmi bu acaba eskiden bakmamistim hic[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben ben ben :-P. fs1 de normal zorlukta shivan gauntlet i bile bitiriyordum zamanında hey gidi günler :-p. fs2 sistemi kastığından el atamamıştım, sonradan demosuyla yetinmek zorunda kaldık. acaba şimdi kasıp bulsam mı ehehe. daha bu seriyi geçebilecek uzay simi de yapılmadı galiba? tachyon the fringe, starlancer gibi taklitler fena değildir ama :). evet fs1 netten oynanabiliyor, bi patchi var interplay veya volitions sitelerinde bulunuyordu en son. bi de www.pxo.net ten hesap açmak gerekiyor sanırım. 1-2 kere denemiştim oradan biliyorum ehuehe. (ama bu servisler kapanmış olabilir :-P). fs2 de de benzer bişeyler olması lazım. our flame shall not be extinguished gibi özlü bir sözle bitireyim postu 8-) [Bu mesaj denderman tarafından 24 June 2003 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 shivan gauntlet henenene! hehe fs2 süper oyun şiddetle tavsiye ederim yeni yükledim oynuyorum su sıralar ve acaipte zevk alıorum.. diyerleri yalan keşke fs3 gelse o da kassa bilgisayarımı öss demez oynarım walla(yok artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben hala fs1 oynuyorum yaklaşık bi 2-3 yıl oluyor.. hala oynuyorum sıkılmadan fs2 ne zaman çıktı ya.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 oha bea head:D ilk oyundan 1 yil sonra cikti hmn 99da almadiysan bence hmn bi yerlerden bulmak icin acele et yani ilk oyunu sevdiysen bunuda seveceksin kesinlikle hele vesudan gemisi kullanmak ilk oyundan sonra insana garip duygular tattiriyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 24 June 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yarın kadıköyü altüst edicem.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bulamazsin arama bosuna cidden 4 snelik oyun yani ben 3 sne once zar zor buldum kasma harbi yani moral bozdum tam ama[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Walla genel bi uzay simulasyonu delisi olarak adını duyduğum her oyunu oynarım, ama Freespace serisinden iyisine rastlamadım bugüne kadar .. Freespace 1'in son demosuyla FS2'deki GTVA Colossus'un tanıtım demosunu da tek geçerim ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 fs serisinin en güzel yanlarından biri de çıkışları üstünden 726423746 yıl geçmiş olmasına rağmen günümüz uzay simleri ile yanyana koyulduklarında grafik açısından göze batan hiç bir açıklarının bulunmaması. fs1 de bile dinamik ışıklandırma vardı abi var mı ötesi :-). ayrıca fs1 için sanırım resmi olmayan bi expansion olacak. level da incelemiş hiç beğenmemişlerdi, sadece yeni gemiler/silahlar eklenmiş, atmosfer sıfır diye. vasudan gemisi kullanmak için de 2. oyuna ihtiyacınız yok :). multiplayer haritaların bazılarında vasudan tarafında oynayabiliyoruz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hele o juggernautların nova yaratması ama burda isaac asimova bi gönderme var hatta konu tamamıyla ona da ait olabilir bilmiyorum tüylerimi diken diken eden görev repliği ise commander snipes tan(covert ops missionları) -HIT YOUR BURNERS PILOT!DIVE, DIVE, DIVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 War ya, orda gaz+panik karışımıyla öyle bi basmışım ki TAB a, klavye elimde kaliodu .. :D[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya ciddi multi atalım isterseniz? kaç kişi ar oynayan? gerçi nasıl bir yavaşlık olur? bi de ben mousela oynuyorum hehe:) Sizce Admiral Bosch'a noluo?(Shivanlar götürüo ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar