Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freespace ve Freespace 2

NeuralBreakdown

Öne çıkan mesajlar

walla onlarca kez oynadim bitirdim ustune bu tarzda oyun tanimam diebilirm belki daha sonralari bundan guzelleri cikmistir ama benim icin efsanedir bunlar
aah ah azmi hammer of light avladim:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

ya süper oyunlar..
Ben 2. oyunun sonunda kesin 3. sü gelir diye düşünmüştüm ama hiç ses seda yok
Admiral Boscha ne oluyo filan Shivanlılar kaçırı, insanlık dötü bir daha kurtarıo gibi.
Komplo teorileri kuruyodu millet yabancı forumlarda acaip hikayeler yazmıştı insanlar keşke burda da öyle bi topluluk olsa
Sosyal ağlarda paylaş

ben ben ben :-P. fs1 de normal zorlukta shivan gauntlet i bile bitiriyordum zamanında hey gidi günler :-p. fs2 sistemi kastığından el atamamıştım, sonradan demosuyla yetinmek zorunda kaldık. acaba şimdi kasıp bulsam mı ehehe. daha bu seriyi geçebilecek uzay simi de yapılmadı galiba? tachyon the fringe, starlancer gibi taklitler fena değildir ama :).

evet fs1 netten oynanabiliyor, bi patchi var interplay veya volitions sitelerinde bulunuyordu en son. bi de www.pxo.net ten hesap açmak gerekiyor sanırım. 1-2 kere denemiştim oradan biliyorum ehuehe. (ama bu servisler kapanmış olabilir :-P). fs2 de de benzer bişeyler olması lazım.

our flame shall not be extinguished gibi özlü bir sözle bitireyim postu 8-)

[Bu mesaj denderman tarafından 24 June 2003 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha bea head:D
ilk oyundan 1 yil sonra cikti hmn 99da
almadiysan bence hmn bi yerlerden bulmak icin acele et yani ilk oyunu sevdiysen bunuda seveceksin kesinlikle
hele vesudan gemisi kullanmak ilk oyundan sonra insana garip duygular tattiriyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 24 June 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla genel bi uzay simulasyonu delisi olarak adını duyduğum her oyunu oynarım, ama Freespace serisinden iyisine rastlamadım bugüne kadar ..

Freespace 1'in son demosuyla FS2'deki GTVA Colossus'un tanıtım demosunu da tek geçerim ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

fs serisinin en güzel yanlarından biri de çıkışları üstünden 726423746 yıl geçmiş olmasına rağmen günümüz uzay simleri ile yanyana koyulduklarında grafik açısından göze batan hiç bir açıklarının bulunmaması. fs1 de bile dinamik ışıklandırma vardı abi var mı ötesi :-).

ayrıca fs1 için sanırım resmi olmayan bi expansion olacak. level da incelemiş hiç beğenmemişlerdi, sadece yeni gemiler/silahlar eklenmiş, atmosfer sıfır diye.

vasudan gemisi kullanmak için de 2. oyuna ihtiyacınız yok :). multiplayer haritaların bazılarında vasudan tarafında oynayabiliyoruz :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...