Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Arkadaşlar arama yaptim ama sonuç bulamadim bunu başta soylemek isterim. Elimde Olan 60-70 şarki var ve bunlarin boyutlari baya bi buyuk yani 2,9 gb gibi bişey *.mp3 yaptigim taktirde bunun boyutu 500 mbt olucak bi klasorun içindeki tum *.wav dosyalarini nasil *.mp3 yapabilirim bir program fln varsa yazarsaniz sevinirim.(elimde olan program tek tek yapiyor *.wav to *.mp3 and *.mp3 to *.wav ismi "dBpowerAMP Music Converter")[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cd ex die bi program vardı yapıo o toptan.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dbPowerAMP'ın toplu olarak re-format yapmak için yaması var. Web sitesinde bulabilirsin. Ama kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olman gerekiyor. Zaten dbPowerAMP çok rahat ve kullanışlı bir program. Üzerine ekleyeceğin yamalarla çok daha kullanışlı bir program oluyor..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sitesini bilsem girer bakardim ama bu bana bi derginin verdigi cd den cikmişdi şimdikde cok lazim:P[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Evde olsam hemen verirdim ama bekle bi arattırıp bulayım hemen...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Codec şeyi... Download şeyi...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bu da Win 95/98 kullanıcıları için update şeyi..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar