Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ROCK REPUBLIC Organizasyonu Genel Değerlendirmesi.


Selamon

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Teşekkürler ROCK REPUBLIC
Hayatımın en mutlu günlerinden 3ünü yaşadım.

Cuma sabahı arkadaşlarımla Beşiktaş'da buluştum ve saat 10 gibi festival kapısında ki sıraya dahil olduk. İçeri girdiğimizde sanırım saat 16yı bulmuştu. Çadırımızı kurduk ve sahneye koştuk. Açılışı Courtyard yaptı, pekte güzel yaptı. İlk günün gazıyla birlikte inanılmaz coşku yaşadık. Katafalt'ı Kronik'i derken akşam oldu ve OVERKILL sahnede yerini aldı. Aman tanrım! Adamlar muhteşem bir performans sergiledi.

Cumartesi günü heyecandan yerimizde duramıyorduk. Gece SLAYER çıkacaktı ve bizler hacı olacaktık :) Zaten öncesinde sahne alacak olan Crossfire ve False In Truth bile beni fazlasıyla mutlu etmeye yetebilecek iki gruptu. False In Truth un performansıyla inanılmaz derecede coştuk ve akşamı beklemek bizi iyice zorlamaya başladı. Slayer'dan önce To Die For sahnedeydi. To Die For performansını sunup sahneden indikten sonra biz iyiden iyiye titremeye başladık. Ve yaklaşık 1 saat sonra SLAYER sahnedeydi. Artık bizler hacı metalcilerdik :) Performansları süperdi. Seyirci süperdi. Herkes sahnede az kaldığından şikayet etti ama 1saatten fazla süren performansları gayet mükemmeldi. Raining Blood'ı canlı canlı dinlemenin tadı duyumsayabileceğim en güzel tadlardandı.

Pazar günü ise apayrı bir heyecanla beklemeye başladık. In Flames izliyecektik. Slayer'ın o dehşet performansının tadı daha damağımızdan gitmeden In Flames gelecekti gözlerimizin önüne. Heyecanlanmamak, mutlu olmamak elde değildi. In Flames öncesinde çıkan gruplar ise apayrı bir güzellikti. Sick Of It All'un In Flames taraftarlarıyla SLAYER taraftarlarını ikiye ayırıp yaptırdığı toplu pogo çok eğlenceliydi. DORO nun performansı ise tek kelimeyle EFSANEVİYDİ. O ablamız o yaşta o kadar taş olmayı, o denli muhteşem performans sergilemeyi nasıl becerdi, ağzımız açık izledik vallahi. Ve ardından In Flames sahnedeydi !! Natural DogMeat Mayhem yakınlarımdaydı. Ölesiye coştuk, ölesiye kafa salladık. İnanılmaz bir performans izledik ve biz seyirciler olarak inanılmaz bir performans sergiledik.(3 gün içinde geçerlidir bu) Zaten abimizin sahneden inmeden önce: "bana hayatımın en güzel şovunu yaşattınız tekrar görüşücez" demesi ve seyircileri üşenmeden dakikalarca alkışlaması ve selamlaması memnuniyetinin göstergesiydi.

Pazartesi sabahı muhteşem festivalin tadı damağımızda, yağan yağmura aldırış etmeden mutlu mesut çadırlarımızı topladık. Kampımıza son kez baktık ve dağıldık. Tekrar teşekkürler ROCK REPUBLIC.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...