Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çok kolay ama mls yanınada doc olan 2 arkadaşının olması lzm.. grubun geri kalanınıda doldur kimi bulursan.. bu mls gidicek laire dervish i basacak paso doc da bunu healliyecek sende arada spin attack yapıcaksın.. önemli olan mls olanın tüm agroyu üstüne çekmesi daha sonra doc heallesede agro almıo.. diğer bi yolda doc moc istemem benim çevrem geniş diosan 5 mls arkadaş bulacaksın aynı taktik hepiniz aynı anda laire çullanacaksınız fakat abartmadan spawna izin vererek.. max 4-5 dk sürü lairin bitmesi 100k+ xp gelio şuan (double xp) doublesiz 60k rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 60k dion da bu jedi EXP si deil heralde 60k jedi EXP için 50 piket falan lazım[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yo baya jedi xp den bahsediorum.. double xp siz denemedim spawn sayısınıda bilmiorum lairlerin ama double varken 100k yı geçiosa doublesız yarısı olur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Olur...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 piket lairlarindan bazen 60 tane spawn oluyor toplamda piket birde 1 tane djk yetiyor bize ama gel görkü her zaman djk bulamiyorsun sana yardimci olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Genwa, 03 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki: yo baya jedi xp den bahsediorum.. double xp siz denemedim spawn sayısınıda bilmiorum lairlerin ama double varken 100k yı geçiosa doublesız yarısı olur dimi buna benzer bisi oldu bana o dedigim lairdan 120k jedi exp. aldim birde spawnlar tamamlanmadan lair patliyabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya grupta doktorluk var diyelim , sende xp kasıyrsun , kendini yara arkadaşını heal ettin sana gelen combat xp düşüyor ya niye yaaa caplemişim zaten ben doktoru , istemiyorum abicim doktoru ben öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu tip büyük protesto girişimleri yakın zamanda hep başarısız oldu. cu yu protesto etmek için swg.petition.com diye koca site açtılar, binlerce imza topladılar, official forumlarda imzalarına "i support keeping the old combat system" yazdılar, hatta bütün bu yaptıkları internetteki oyun haber sitelerine bile konu oldu, ama yine de başarılı olamadılar, combat upgrade in çıkması engellenemedi. o yüzden uğraşmayın boşuna. ha ama "şöyle şöyle olsa iyi olur" şeklinde soe ye feedback mail ı atarsanız, mantıklı ve güzel bi fikir olarak görülürse oyuna konabilir. mantıklı fikir derken tutup da sistemin tamamını değiştiricek bi yenilik talep etmemeyi kastediyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 soe oyundaki insan kalitesine bakmıoki ne kadar adam o kadar para meselesi.. bu eps 3 den sonra oyuncu sayısının artacağı bi gerçekti ee cu dan önceki swg nin diğer online oyunlarla nerdeyse hiç bi alakası yoktu ap ayrı bi sistem vs... bu yeni gelecek oyuncuların kazana düşmesi için swg yi diğer online oyunlara benzetmeye çalıştı. ha bu sırada noldu eski swg ciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar