Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

---PROTESTO---

Bayrog

Öne çıkan mesajlar

çok kolay ama mls yanınada doc olan 2 arkadaşının olması lzm.. grubun geri kalanınıda doldur kimi bulursan..

bu mls gidicek laire dervish i basacak paso doc da bunu healliyecek sende arada spin attack yapıcaksın.. önemli olan mls olanın tüm agroyu üstüne çekmesi daha sonra doc heallesede agro almıo..

diğer bi yolda doc moc istemem benim çevrem geniş diosan 5 mls arkadaş bulacaksın aynı taktik hepiniz aynı anda laire çullanacaksınız fakat abartmadan spawna izin vererek..

max 4-5 dk sürü lairin bitmesi 100k+ xp gelio şuan (double xp) doublesiz 60k rahat olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 03 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
yo baya jedi xp den bahsediorum.. double xp siz denemedim spawn sayısınıda bilmiorum lairlerin ama double varken 100k yı geçiosa doublesız yarısı olur dimi

buna benzer bisi oldu bana o dedigim lairdan 120k jedi exp. aldim birde spawnlar tamamlanmadan lair patliyabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip büyük protesto girişimleri yakın zamanda hep başarısız oldu. cu yu protesto etmek için swg.petition.com diye koca site açtılar, binlerce imza topladılar, official forumlarda imzalarına "i support keeping the old combat system" yazdılar, hatta bütün bu yaptıkları internetteki oyun haber sitelerine bile konu oldu, ama yine de başarılı olamadılar, combat upgrade in çıkması engellenemedi. o yüzden uğraşmayın boşuna. ha ama "şöyle şöyle olsa iyi olur" şeklinde soe ye feedback mail ı atarsanız, mantıklı ve güzel bi fikir olarak görülürse oyuna konabilir. mantıklı fikir derken tutup da sistemin tamamını değiştiricek bi yenilik talep etmemeyi kastediyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

soe oyundaki insan kalitesine bakmıoki ne kadar adam o kadar para meselesi.. bu eps 3 den sonra oyuncu sayısının artacağı bi gerçekti ee cu dan önceki swg nin diğer online oyunlarla nerdeyse hiç bi alakası yoktu ap ayrı bi sistem vs...

bu yeni gelecek oyuncuların kazana düşmesi için swg yi diğer online oyunlara benzetmeye çalıştı. ha bu sırada noldu eski swg ciler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...