BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 İstanbulda bildiğiniz gokart pisti varmı?[hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Anadolu Hisarı civarlarında bi tane var... ondan uzak dur!!! Çok emin değilim ama küçüklüğümden hatırladığım kadarıyla Bostancı sahili civarında bi tane olması lazım... Ondan sonraa... Ufak havalimanlarından birisinde vardı... Hazerfan falan olabilir... ben böyle 3 tane hatırlıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Galleriada var bir tanede ...[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Kendercik, 24 June 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Anadolu Hisarı civarlarında bi tane var... ondan uzak dur!!! Çok emin değilim ama küçüklüğümden hatırladığım kadarıyla Bostancı sahili civarında bi tane olması lazım... Ondan sonraa... Ufak havalimanlarından birisinde vardı... Hazerfan falan olabilir... ben böyle 3 tane hatırlıyorum[hline] Bostancı değil, kızıltoprak ta o =) ve uzunluğu yaklaşık 10 cm. o pistin =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tuzlada var ama gitmeyin önermem. gidip dönmek toplam 2 saatten fazla sürüyo.(kadıköy civarında oturduğunuuzu varsayıyorum) maltepe sahilde var bi de. bak o gidilesi bi yerde. fena da diyil[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Avrupa yakasında oturanlar için Topkapı postahanesinin biraz arka tarafında go pist adında bi go kart pisti var hala kapanmadıysa(2-3 sene once gitmiştim).Fena bi yer de değil yani biraz kısa bi pist sadece. Arabayla giderken topkapı e5 te yeşil kundura var görürsünüz onun tam arkasına düşüyo. [Bu mesaj vampirhuma tarafından 26 June 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar