sertur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Blessed elemental scroll ile upgrade item'e çevriliyor sanırım. Peki upgrade'den sonra tekrar unique item'e çevrilebiliyor mu? Upgrade item olarak kalmasını istemiyorum. Satarkende sorun çıkmasın sonra unique olarak satabileyim...[signature][hline]Server :Xign NicK :serdarrr CLaN :ßlack Nation :EL Morad LvL :6X paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sadece upg. açmak için bes basarsın sonra busla ayrıca bir nus parasına yakın para alır her upg. de bu şekilde unique özelliğini kaybetmez sadece upg. yapmış olursun daha hoş bi unique olur:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kusura bakma da yazdığından hiçbişi anlamadım :)[signature][hline]Server :Xign NicK :serdarrr CLaN :ßlack Nation :EL Morad LvL :6X paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 unique itemı upgradable yapınca uniqueliğini kaybetmez yine ismi altın sarısı olur ve unique item yazar sadece ismini kenarında (+1) (+2) vs olur.[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bes le upgrade edilir hale getir. yani +1 yaparsın. DAha sonrada Bus lada devam edersin.[signature][hline] "Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hmm teşekkür ederim cevaplarınız için. bir diğer konuda (kafamı kurcalayan) premium'um geçen gün sona erdi ve yenilemedim. premiumsuz yanma şansı daha mı yüksek? Bu tür söylentiler duydum ama doğruluğunu merak ediyorum açıkçası...[signature][hline]Server :Xign NicK :serdarrr CLaN :ßlack Nation :EL Morad LvL :6X paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar