kam3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Nette buldum hosunuza gider umarım. mordor turkuleri'nin kernel'de doğup büyümüşler ve/veya orada yetişmişler için olan versionları. örneğin: paketlerde talim var lokal hostta yaa-riiim vaaar o da gitti treeys ruuuta ne taalihsiz poortuum var hani benim pingiz'im pingizim sarı ko-aks vereceğim almazsan rayp'a da gideceğiiiim iki de thread bir process de çalışıp gidiyor. ötme de kernel threadim bana yetiyor aman aman... process e de fatal error gidiyor. yazmacı oyalı, stacki sınırlı yar benim aman amman yaar benim. linux'çuların bestelediği türkülerdir. thm korosu tarafindan soylenir, foregzempil; divays drayvir yuva yapmis riisors dalinaaa, dalinaa yavrusunu norton kapmis gordun mu amanini yandim, prosese prosese prosese bandim bedava mi sandin ayarqu'yla aldim prosesi buu haftaaa ettileer spaaawn prosesi buu haftaaa ettileer spaaawn prosesim proseeesiiim aallı prooseeesim beş threadin iiiçindeen şanlı proooseeesim panik yapma yarim monolitiktir halin belki mikrokernel daha narin olsun varsın öpsün seni tanenbaum abim kernelim biçim biçim ölürüm kernel için alem bana düşmandır kernel sevdiğim için oy oy heleloy loy loy kibar yarim kernelim oy oy sistemlerin bus'larına kuşlar mı kon-naaar vindovz memoriye canım böyle mi yapaar ramime gel ramii-me de ramirami rammi-meeeee kernelin dibinde hatcam virüsden evler meynbordun üzerinde de dualdir remler overklok işlemciler, o seriyaller yuzırı sistemden anam koyan edminler
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bunlar tabiki, sanatımızda önemli yere sahip eserler :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehe guzel (biras dusunr) super komik :lol::lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehehehe :)[signature][hline]go2hell
dona_malino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kaynagi ek$i sozluk olsa gerek.[signature][hline]Dona Malino
Öne çıkan mesajlar