h1v Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O nasıl oluyor ya, yağan yağmuru değerlendirsinler diyemi kesiyolar?
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 burda biraz dindi şimdilik yağmur ama ara sıra kesik aralıklarla yagmaya devam ediyo...(kadıköy:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 @goarth yaa naaptın sıcak havada yağmur yaıyo sen yürüyüşe çıkmıyosun çok zevkli bişe kendisi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: h1v, 04 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: O nasıl oluyor ya, yağan yağmuru değerlendirsinler diyemi kesiyolar? olur oyle.. camurlu su icmeyelim diye..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla bende yagmuru cok severim ama bunun biraz şeyi cıkmaya başladı,hem bunaltıcı hava hem yagmur! zaten dun gece 5:30 dan sona 3 kez elektrik kesildi (çekmekoy/ist.) zaten butun kış kesip duruolar burda,bide yazın basladı trafoya mı ne yıldırım düşmüş!! >=/ bu gecede keserlerse naparım bilmiorm artık? zaten sigarada bitio![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ewet yagmur berekettir ve o bereket su an tekrar yagmaya başladı.. olsun hava serinliyo en azından camları açım da yatım bari...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kuresel ısınma bakalım ne zamana kadar vurucak[signature][hline]go2hell
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cidden ne bu ya,mevsimler kayıyor diyolardı,harbiden öle oldu nisan havası gibi!![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 korkuyorum ben bu havalardan[signature][hline]go2hell
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dur bakayim bi dingil tvye cikip "o comet i vurdular ondan oluyo bunlarin hepsi eeek olecegiz" diyecekmi yakinda[signature][hline]
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 esas bomba geliyo!camdan bi bakayım dedim yagmur yagıyomu hala diye,yagmaz olur mu hıç yagıyo tabi de sorun bizim yan komsunun okul günleri her gece yataga tam yattıgımda iğrenç seslerle calışmaya başlayan ve beni uyandıran sacma sapan sulama sistemi de çalışıyor..:D amca unutmuş olsa gerekte komik bi goruntu olmuş tabi bizim güvenlikte durmus başında karıştırıyo orasını burasını kapatmak için![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 iyi güzel,hava yagmurlu her taraf çamur,bunaltıcı hava diyodukta!bizim burda şuan fırtınalar kopuyo?! =? gidişhat nedir ya,yazı es mi geçtik?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
armra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 antalyaya yağmasın kardeşim çamaşır astım.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dün gece stüdyodan tren istasyonuna gidene kadar sucuk oldum , allahtan şimdi hasta masta değilim :9[signature][hline]chuck!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gece gene basladı ve halan daha devam ediyor şuan sağnak yağış / sakarya[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar