Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağmur ===> Sıcak (hekşat durumu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda biraz dindi şimdilik yağmur ama ara sıra kesik aralıklarla yagmaya devam ediyo...(kadıköy:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
@goarth
yaa naaptın sıcak havada yağmur yaıyo sen yürüyüşe çıkmıyosun çok zevkli bişe kendisi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
valla bende yagmuru cok severim ama bunun biraz şeyi cıkmaya başladı,hem bunaltıcı hava hem yagmur! zaten dun gece 5:30 dan sona 3 kez elektrik kesildi (çekmekoy/ist.) zaten butun kış kesip duruolar burda,bide yazın basladı trafoya mı ne yıldırım düşmüş!! >=/ bu gecede keserlerse naparım bilmiorm artık? zaten sigarada bitio![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
ewet yagmur berekettir ve o bereket su an tekrar yagmaya başladı.. olsun hava serinliyo en azından camları açım da yatım bari...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
esas bomba geliyo!camdan bi bakayım dedim yagmur yagıyomu hala diye,yagmaz olur mu hıç yagıyo tabi de sorun bizim yan komsunun okul günleri her gece yataga tam yattıgımda iğrenç seslerle calışmaya başlayan ve beni uyandıran sacma sapan sulama sistemi de çalışıyor..:D amca unutmuş olsa gerekte komik bi goruntu olmuş tabi bizim güvenlikte durmus başında karıştırıyo orasını burasını kapatmak için![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
iyi güzel,hava yagmurlu her taraf çamur,bunaltıcı hava diyodukta!bizim burda şuan fırtınalar kopuyo?! =? gidişhat nedir ya,yazı es mi geçtik?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
antalyaya yağmasın kardeşim çamaşır astım.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
  • Yeni Oluştur...