Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dvd writer problemi.

hoboni

Öne çıkan mesajlar

win 2003 kullanıyorum. asus dvd writer'ım var. en son firmware 'ı kurdum. sorun şu: bir cd yazdıktan sonra alet cd yazmıyor. track at once modunda eğer kafasına eserse yazıyor disc at once modunda ise hiç yazmıyor. restartla düzeliyor ama bir cd yazdıktan sonra yeniden aynı şeyler oluyor. nero, alcohol, ultraiso falan denedim olmadı. bir de, sürücüdeki diski değiştirdikten sonra, hani okuması için bi miktar süre geçiyor, o süreden sonra cd sürücüye çift tıkladığımda, bir önceki cdnin içeriğini gösteriyor. o okuma(kalibrasyon?) sırasında çift tıklarsam görebiliyorum. sürücünün kablolarını değiştirdim, master slave ayarları ile oynadım ama yok düzelmimor. kimi zaman da 5 disk arka arkaya yazıyorum bi şey demiyor. anlamadım... format mı atmak lazım nedir?.

[Bu mesaj hoboni tarafından 03 Temmuz 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

firmware islemi sirasinda ters giden bir seyler oldumu yani hata verdimi ,ide kablolarin duzgun sirasindamiydi veya icinde dvd ,cd falan unuttunmu bu gibi durumlarda zaten sen artik o dvd rw yi sus die kullan,zaten garanti kapsamindan da cikar sen sole ince bir igne al ve aleti resetle ve fabrika ayarlarina dongur ve romlarini farkli sira ile tak, eskisi gibi olmasin (mastersa ,slave. .)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec

[Bu mesaj streamin tarafından 04 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...