hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 win 2003 kullanıyorum. asus dvd writer'ım var. en son firmware 'ı kurdum. sorun şu: bir cd yazdıktan sonra alet cd yazmıyor. track at once modunda eğer kafasına eserse yazıyor disc at once modunda ise hiç yazmıyor. restartla düzeliyor ama bir cd yazdıktan sonra yeniden aynı şeyler oluyor. nero, alcohol, ultraiso falan denedim olmadı. bir de, sürücüdeki diski değiştirdikten sonra, hani okuması için bi miktar süre geçiyor, o süreden sonra cd sürücüye çift tıkladığımda, bir önceki cdnin içeriğini gösteriyor. o okuma(kalibrasyon?) sırasında çift tıklarsam görebiliyorum. sürücünün kablolarını değiştirdim, master slave ayarları ile oynadım ama yok düzelmimor. kimi zaman da 5 disk arka arkaya yazıyorum bi şey demiyor. anlamadım... format mı atmak lazım nedir?. [Bu mesaj hoboni tarafından 03 Temmuz 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 en son kurdugun firmware nedeni ile böyle bir sorun olmuş gibi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Temmuz 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 DRW-1604P model dvd writerim var. V1.18 firmware kurulu. Çok da memnunum. Dvd yazma sürem kısaldı falan... Öyle şeyler... Doğru firmware download ettiğini tekrar kontrol et ve aynı firmwarei tekrar kur derim ben.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Aynı aletten bende de var ve kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım. Güzeldir yani ASUS : ) Şu Firmware olayı ile ilgili bir bilgim yok ama.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sorun var diye firmware kurmuştum zaten. starforce clan ve starfucker falan programlar yüzünden de olabilir. sanırım bi format falan lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Garantisi varsa, aldığın yere götür. Büyük ihtimalle ÇİZGİ'dir ithalatçısı. Firmware'i sıfırlar mısınız de. Çizgi teknik konuda çok bilgilidir, yardımcı olurlar.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 firmware islemi sirasinda ters giden bir seyler oldumu yani hata verdimi ,ide kablolarin duzgun sirasindamiydi veya icinde dvd ,cd falan unuttunmu bu gibi durumlarda zaten sen artik o dvd rw yi sus die kullan,zaten garanti kapsamindan da cikar sen sole ince bir igne al ve aleti resetle ve fabrika ayarlarina dongur ve romlarini farkli sira ile tak, eskisi gibi olmasin (mastersa ,slave. .)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec [Bu mesaj streamin tarafından 04 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 firmaware işlemi sırasında herhangi bir hata vermedi. mesela dün 5 cd yazdım bi sorun çıkmadı. jumper cable select'te şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar