helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya merak ediyorum benim gibi bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı? Kredi kartı bilgilerim doğru olduğu halde ve her ay düzenli olarak kredi kartından parayı çektikleri halde her 2 günde bi kart bilgilerini tekrar girmem gerekiyo bu da canımı fazlasıyla sıkıyo . Ayrıca 2 gün önce yeni bi şeyle karşılaştım yine kart bilgilerimi istedi site 3 kere denedım ve acc blocke oldu 24 saat , birkere daha denersem 72 saat olacagını yazıyodu bi bilgisi olan varmı ??[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Dün bir arkadaşım benzer sorun yaşadı. Gece uğraştık yeni kart falan girdik ama blokaj açılmadı. Bizde hafta sonu & pazar oluşuna verip bıraktık. Ödeme zamanları hafta sonlarına denk geldiğinde mi böyle şeyler oluyor acaba? Ayın 30'u idi ödemesi..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bug olmuş olabilir bence çünkü sık sık buglarla karşılaşıyoruz oyunda sitede niye olmasın bug? Ama ödemede bir sorun yokken parayı her ay alırken bi sorun çıkmıyorda neden oyuna giremiyorum artık şu işleri bi yoluna sokmaları gerekiyo bence us server lerinde böyle şeylerle sık sık karşılaşılmıyor galiba acaba eu daki arkadaşlar fazla ilgilenmiyormu sorunlarla ??[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Birşeyi belirtmeyi unutmuşum ödeme zamanı eğer hafta sonuna gelmiş ve bu yüzden bu hatayı veriyorsa yazıklar olsun blizz'e adamlar rahat rahat hafta sonu oynayamayacak demektir yani hafta içi çalışıp hafta sonu eğlenmek isteyenlere acırım o zaman[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 off bendeede var ve kartımı kabul etmiyor! deliricem wow oynamazsam yeter ya offf :'( ağlamak istiyorum nereye başvurabiliriz[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 wow-europe.com da teknik destek birimine post attım anladığım kadarıyla aynı dert çok fazla oyuncuda var orayı deniyorum ben istersen sende dene umarım bizim gibilere bir an önce yardım ellerini uzatırlar tauren'imi özledim valla 2 gündür oynayamıyorum :([signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben kartın güvenlik numarasını yanlış girdiğimde öyle birşey olmuştu. kartı kabul ediyor ama zırt pırt tekrar soruyordu. kontrol ettiğimde güvenlik numarasının yanlış olduğunu gördüm.. sonra düzeldi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sizi dava edicem diye mail attım ben bakalım ne olucak.. sizdede ur using a prepaid pls setup new one mı diyo oyunu acarken[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 chAmber kartın güvenlik numarası arkasındaki 3 haneli rakam değilmi? eğer aynı hatayı ben yapıyorsam yuh artık bana , cevap verirsen sevinirim[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet maximus aynı şeyi diyo kart bilgileri resetleniyo herhalde ve benimde sabrım taşmaya başladı davamı açsam bende acaba :D[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya ben deliricem gunde 19-20 saat oynuyorum bu oyunu ve şu an giremiyorum ellerim tiriyo felan bir garip oldum biraz kasıcam olmassa kufur dolu bi mesaj hazırladım elim gonder tuşunda her an gondere bilirim blizze[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bence bunu yapma adamların antipatisini alabilirsin bende post attım bakalım sonucunu bekliyorum sen de bekle bence , başka kredi kartı denedinmi sen ? Artık olmazsa ikinci kartı deneyeceğim[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Gelen cevap şöyle: Hello, Thanks for your email. We contacted the bank with the details you gave us regarding the credit card, but they refused the payment. This could be for several reasons: - Lack of funds on the card. - Card can not be used on the internet - Card is protected by Verified by Visa (Unsupported by us) - Card can not be used for recurring payments, subscriptions - The bank thought the payment was suspicious because it was different from your normal activities with the card - Wrong details such as name, expiration date or verification code. The name has to be added exactly as it says on the card, letter for letter. The verification code is the last 3 or 4 numbers on back of the card, you can click on "What is this?" link on the payment screen for visual explanation. Usually it is the last 3 numbers on the back of the card next to the signature. Please make sure you have put everything in as it is written on the card. If you are uncertain, please contact your bank and ask why the payment to us was refused. After entering the wrong details a few times that payment method will be blocked for security measures for one day. You can try to add the payment again, with the correct details, the following day. If you have any further questions or problems don't hesitate to contact us again. Best Regards Blizzard Entertainment Europe Elodie B. Support Technique http://www.wow-europe.com PS: veuillez conserver l'historique en réponse de ce mail, merci[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 acaba sorun yapı kredide mi bu sorunu olan arkadaşların bankası yaı kredi mi?[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Daha önce aynı msg bana geldi bu otomatik mesaj gerçek msjı mailine atacaklar sorunu araştırdıktan sonra , benim kart iş bankasının kartı banka ile bi ilgisi varmı diye yarın bankaya gideceğim bi de oradan araştırayım......[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 e bankayı arayın sorun bre :D ayrıca evet o güvenlik kodu. benimkinde biraz okunmaz basılmış karta. hep yanlış okuyarak yanlış yazmışım. sonra dank etti.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Blizzard tatilde diyorum inanmıyorsunuz...[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 aynı sorun bende de var ben de daha önce mail atmıştım cevap olarak kartın son kullanma tarihi yanlış giriyosunuz kontrol edin diyolar ben de doru yazdığıma eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kesinlikle eminim dogru yazdıgıma her şey tam ve ben deliricem off[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bende doğru yazıyorum ama nafile yeni bi başlık açıp gamecard olayına el atsak nasıl olur acaba kredi kartları suxx Türkiye'de game card satılıyomu ?[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 malesef aral ith. yeterli talep olmadığı için getirmeyeceğini açıkladı ama eğer bu forumda yurtdışı bağlantısı olan arkadaş varsa yardımcı olabilir sanırım ben bi ara us gamecardlarını getirebileceğini söleyen bi arkadaşın yazısını okudum bu forumda aynı iyiliği eu gamecardlar için de yapabilecek olan varsa el atsın bi zahmet... [Bu mesaj ineque tarafından 05 Temmuz 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar