Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık hava soğuk,yağmurlu ve karanlık sakin sessiz ve bomboş ortalık buğulu penceremde bir ben bir de yalnızlık sokak lambaları birer birer yanarken insanlar yavaşça sokakları terkederken bu akşam hüzün yine benimleyken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben dolunay çıkınca ortaya kalmadı karanlık deniz olabildiğince durgun ve bulanık hikayeme henüz bulamazken bir başlık buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık herkesin hikayesi gibi zannederken farklı yaşadığımı henüz bilmezken yalnızlığımın farkında değilken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben kafam düğümlü ipler gibi karmakarışık neden acaba bu anlaşılmazlık buğulu penceremde ben yokum artık hikayemin adı yalnızlık...[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 en son ksım super olmus tuulerim tiken tiken oldu :)[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çok güzel gerçekten anlamlı sanki beni anlatıyor....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Basarili bir yazi . Tebrikler :)<[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eet güzelmiş gerçekten tebrik ederim![signature][hline]I'm For ReaL *
Öne çıkan mesajlar