Kazzuya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu yeni test serverın 1.5.1 patch için link bilen varmı varsa yazarsa çok güzel olur[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O Patch Daha Çıkmadı Beklicen 20mb ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok çıkmış buldum link ahanda bu[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben İlk Çıktığı Gün Bulamamıştım Valla İyi Sevimdim.(3 kere indirmiştim o gün 4 saatimi almıştı ama deymişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben indiriyorum fakat 1642 demı ne b ihata verior realmlist.wtf ile napmam gerek?? patchliemior dior wowtest klasorunde realmlisti[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 orjinal downloader ıyla neden çekmiyosunuz arkadaşlar 20 mb bişi zaten hemen bitiyo kasmayın başka adres falan.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben siteden cektim direk woweurope.comdan fakat yine hata cikti yaww.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests [Bu mesaj whissinn tarafından 05 Temmuz 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar