Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet edonkey2000 rpoyu nerden indirebilirm crackle beraber tabi . search ettigimde edonkeyde bi sürü sey gördüm speedhack zart zurt hızlandirma olaylari bunu nasil yapaiblirm brz yardimci olabilirmisniz daha dogrusu ilk olarak proyu nerden indirebilirm er tabi ücretsiz olursa sevinirim ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://rapidshare.de/files/1263385/edonkey111.rar [Bu mesaj pinwheel tarafından 05 Temmuz 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://anonym.to/?http://download.overnet.com/edonkey1.3.exe [Bu mesaj pinwheel tarafından 05 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kralsin.. :) yanliz bi sorum olacak bu indirdigim promu ben 2. linki indirdim bide 1. link neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ikiside aynı.. ben linkleri denemediğim için nolur nolmaz yolladım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Biliyorum cahilce bi soru ama genede sormazsam sabaha kadar tırnaklarimi yicem bu pro dimi ? pro yazmiyoda yanında :-) simdiden pardon bu soru için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pardon ya, önceki mesajındada sormuşsun .. evet PRO :) final hemde :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben bu programı kullanamıyorum ya :p bana biri öğretsin.[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ancalagan, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Evet edonkey2000 rpoyu nerden indirebilirm crackle beraber tabi . search ettigimde edonkeyde bi sürü sey gördüm speedhack zart zurt hızlandirma olaylari bunu nasil yapaiblirm brz yardimci olabilirmisniz daha dogrusu ilk olarak proyu nerden indirebilirm er tabi ücretsiz olursa sevinirim ;-) ücretsiz dedinde özele mesaj attım, ilgini çekicek birşey :D görmemiş olabilirsin diye haber veriim dedim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu sorum brz edonkey2k kullnicilarina olacak acep serverlar göctümü yada sadece benmi tek server görüyorum oda bytedevils.. die bi server ? er... yanliz biseymi yaptim acaba options ta bide download hızım artmasi icin upload limiti kaldirdim hani belki upload artinca dl artar dieki arttii daha dogrusu dl edemiyodum etmeye basladim hehee[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar