Mira Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 aslında laf aramızda ben de pek sevmem quiyi :) eheh şaka yaw. qui ile birlikte çok ayrı bi rekora doğru gidiyorus. Yakında 2 sene olucak tanışıklığımız bi kere bile birbirimizi görmedik ;) Ama en yakın zamanda diyorus gene :) Ve tekrardan bana hoşgeldin diyenlere teşekkür ediyorum , görüşmek dileklerimle , Mira ...[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Alıntıla
Mira Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Teşekkürler Berk , edebiyat bölümüne bu gece göz atacağım , diğer bölümlere bakıyorum şimdilik ;) said: Berk, 14 Şubat 2003 04:17 tarihinde demiş ki: Gecenin bir yarısı ay bile alçalmaya başlamış olsa da... Merhaba - ki bu kelimennin anlamı benden sana zarar gelmez dir- şiir arıyorsan benim de ilk yazdığım şiirlerden olan bir iki tane var şair kısmına Berk yazarsan görürsün sende büyük ihtimalle[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.