Mira Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 aslında laf aramızda ben de pek sevmem quiyi :) eheh şaka yaw. qui ile birlikte çok ayrı bi rekora doğru gidiyorus. Yakında 2 sene olucak tanışıklığımız bi kere bile birbirimizi görmedik ;) Ama en yakın zamanda diyorus gene :) Ve tekrardan bana hoşgeldin diyenlere teşekkür ediyorum , görüşmek dileklerimle , Mira ...[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mira Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Teşekkürler Berk , edebiyat bölümüne bu gece göz atacağım , diğer bölümlere bakıyorum şimdilik ;) said: Berk, 14 Şubat 2003 04:17 tarihinde demiş ki: Gecenin bir yarısı ay bile alçalmaya başlamış olsa da... Merhaba - ki bu kelimennin anlamı benden sana zarar gelmez dir- şiir arıyorsan benim de ilk yazdığım şiirlerden olan bir iki tane var şair kısmına Berk yazarsan görürsün sende büyük ihtimalle[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.