bymad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 LWL 61 paper mage günde 14 saat ks olmadan harpy party yapsa ne kadar zamanda lwl 62 olur onu merak ettim. ben olmayı düşünüyorumda :D şaka diil gerçek[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bunu hesap yaparak anlaya bilrisin. bi harpy tek başına kesersen 26-29k gibi bi exp veriyor. 14 saat te kaç tane kesebilirsen çarp böl falan sağlıklı bir bilgiye ulaşırsın... Not : premiumsan tabi. düz ne kadar veriyor bilmiyorum. [signature][hline] "4. Tertip yani göt tertip olarak KAsımda Askerim..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 04 Temmuz 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ks olmamasi, araliksiz 14 saat devam edecek party gibi unsurlari pek gozum kesmedigi icin hesaplamaya deger bulmadim bunu :)[signature][hline]develer, deveeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sanırım 400 lure da falan lvl atlar. 2-3 gün sürer[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bakın lwl 60 da bir harpyde premiumum bu arada bir harpyden 18k gelirken lwl 61 olduktan sonra yarı yarıya düşüyor yani 10k alıyorsan 5k ex alıyorsun.[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet 61 de düşer. Aynı 51 de oldugu gibi.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ve olay şu benim 132 milyon ex almam lazım 62 olabilmem için . ve bende kafamda bi hesap yaptım dedim ki ben hafta sonu 14 saat aralıksız afedersiniz tuvalete bile 2 kere gitme zamanım oldu :D 64m ex yaptım bu lwl 62 oldumu yarıya düşecek yani 31m ex kasarım günde 14 saat online olsam bu eder 4,5 gün sürer olabilirmi sizce. ?[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Benim Hesaplamam Süüle. 20 bin RH keserse lvl atlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bakın herkesin işine yarıyacak bir şey demek istiyorum. hesabımı yaptım. bir kişi premium ise ve lwl 62 ise olarak baz alıyorum. esland harpy partyde ks olmadan 1 raven harpyden 9k ex geliyor. bir turda 30 raven toplansa 270,000 ex ediyor buda 132,000,000 m ex için 488 tur demek. :D her tur 5 dk dan hesaplasak 2,440 dk tutuyor yani 41 saat demek :D bunun içinde yemek ve tuvalet ihtiyacı dahil deyildir :D iyi oyunlar[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 3-4 günde cz de harpy yaparak sağlam bir parti (62+) ile 62 olabilirsin.Diğer magelerin 62+ olması ice mage kullanmanızı gerektirmeyeceğinden gayet hızlı sonuç alabilirsin.Zaten 62+ ya kasanlar cz de harpy yapar,eslant tam bir işkence çünkü.Ama gene de kolay bişey olmadığını söylemeliyim.Ayrıca parti rog,war ve priest olarak da sağlam olmalıki human/orc saldırılarına karşı kolayca dağılmasın.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." [Bu mesaj DepReSSioN tarafından 04 Temmuz 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Cz harici yerlerde harpy yapmak istersen ks'ciler yüzünden yatma riskin çok yüksek. Bu yüzden bence cz'de harpy partilerine girmeye çalış...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 CZ de ks yapanlarıda yatırıyolar, yapmayanlarıda, ama şayet harpy yapıyorsan bir açıdan şanslı olabilirsin, o da harpy yaparken birinin gelip senin party dekileri kesme riskini düşürmesi, tabi o da senden önce ks yapanlara girişmesi demek oluyor ki, bu da bir şans meselesi... E tabi bir de şey var, harpy partisini basacak cesaret olması gerekiyor :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yada acemı aptallığı olacakkı cz harpyde paper yaaklayıp spıke town yapacan:P[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 beyler biliyorum ama bi cz de harpye girme fırsatım olmadı . saat kaç sıraları oluyor o partyler bide onu söleseniz 62+ ya kasacam kafaya koydum. bide meteorum açılsa :D[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :major LvL :61 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cz harpy demisken : http://rapidshare.de/files/2796953/Harpy.rar.html[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu site ne[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: bymad, 04 Temmuz 2005 18:06 tarihinde demiş ki: beyler biliyorum ama bi cz de harpye girme fırsatım olmadı . saat kaç sıraları oluyor o partyler bide onu söleseniz 62+ ya kasacam kafaya koydum. bide meteorum açılsa :D :D:D Güzel soru saat kaçta oluyodu yaw :D:D Sitede yazması lazım party başlığı altına bak istersen :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 druenler: oyundaki belki de en gicik pk yontemi degil mi bu? aslinda bir voker olarak olan bana degil magelere oluyor ama olsun.. sevmem ben bu isi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: tosun_pasa, 04 Temmuz 2005 22:23 tarihinde demiş ki: druenler: oyundaki belki de en gicik pk yontemi degil mi bu? aslinda bir voker olarak olan bana degil magelere oluyor ama olsun.. sevmem ben bu isi. bu bir seek & destroy idi o kadar. normalde sahsen xp kasanlara felan dokunmam.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar