CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya 2 saattir beramusa giremiom girsem bile 10 dakika inanılmaz bir lag ile oynayıp dc oluyorum.ancak az önce xig ge girdim ve heç lag yoktu ve kolaylıkla girdim.ya bendemi sorun var yoksa server damı bağlantılarda bişi olsa xig deki olay olmazdı ne bu iş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 son bi kaç gündür arestede lag var[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Xigde oynayan kaldımıki? Hadi bahalım yeni bir tartısma acmıs olayım. Ayrıyetten; Zemheri Üye - ? 04 Temmuz 2005 13:55 -------------------------------------------------------------------------------- Xgenon ile ilgili bir haber vereyim hemen Caesar ve tüm Sultans geri döndü klan kurulduktan 2 gün sonra grade 1 oldu Cümlemize hayırlı uğurlu olsun! http://forum.paticik.com/view.php?id=125807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 girmeyiiii başardım ama bugg vardı ya ben bu zamanda 46 olurdum ya offf tam 2 saattir giremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yeter lem ke ye de ko yada başliacam şimdi bune yaw tam saat 12 yi geçti lag azalcak derken bugg olayı oluyo yeter yaw satiom charımı oynamiom bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar