KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Svaşa girenler görmüşütür...Biz(yani orclar)emin adımlarla ilerlerken yani hatta painaya 1 gate kala herkez savaştran koptu...:@ sebeb ise gm dc olmuş!!!!!!!! S..kayım böyle savaşa ve Gm ye diorum... Başka yorum yok...:@[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 server aresse ben de koptum. ama ben el morad/human/insan ım[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ve işte şu an insanlar restrt atılan savaşı kazanıp brethe iniyolar...yazık çok yazık..İlk savaşın resrt atılması nedeniyle sizce orcların hakkı yenmedimi_?neyse bunun geceyarısı savaşı var ozmn kasarız np bizde nasıl olsa gece yarısı savşlarının %98ini orclara kazanmış şlimdiye kdr!!!!!.... Ama yinede orcların hakkı yendi bu savaşta....Hep insanların hakkı yeniyo diyenler nerde _?¿şimdi konuşsun onlar!!!!:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hede hödödö hede hi hedede hödö![signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bide bırak savaşda dc oluosun cabası ligh feet basmaya korkuyorum tam 16 defa dc oldum 2 tane hp scrool yok yere gidio girdiginde bide makinede deep freeze var skill dizeyim derken hp scrool bitiyo lf basıyom aynı an dc oluorum iyice baydı artık zaten adım atamıorum lagdan 2 gündür aşırı bi lag var zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 savaşlarda victory gate e koşarken guardlar gözükene kadar potların yarısı bitiyo zaten :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Herkes iyi güzel demiş de, bizim kazandığımız savaşlarda da reset atılıyordu, bizimde hakkımız yenmiyormuydu? Bu bir Savaş esnasında orclar gayet kendinden emin bi şekilde ilerliyordu, bunda şüphe yok, hatta o kadar emindiler ki, duvar gibi bir engel tanımıyorlardı??? Bu iki Daha ismini yeni gördüğüm bir orc bana nova ile 1200 vurdu, ama bizim magelere hatta papermagelere sordum orclara kaç vurabiliyorsunuz diye, sonuç içler acısı??? Bu da üç.... Buraya gelipte bir orc'un şöyle böyle demesi açıkcası inanılmaz komiğime gitti....Bu da dört.... Saygılar Sevgiler...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sizin yine iyi ben oyuna giremiyom invalid password veriyo bu arada kasimp0ati sen magic shield görevini yaptınmı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: KaKsi, 02 Temmuz 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Buraya gelipte bir orc'un şöyle böyle demesi açıkcası inanılmaz komiğime gitti....Bu da dört.... ¿ lafın banaysa ? ben oyundaki salakca acıklardan bıktım sende rogueysen biliosundur lf basınca gerek cz gerek savaşda dc olmaktan bıktım oyundaki lanet lagdan bahsediyorum [Bu mesaj Typetr tarafından 02 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Level kasmıyorum, doğru orantılı olarak henüz yapmadım...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bak magicshield görevini yap 62 ol 400 vurabiliyomu bu arada dikkatinizi bi konuya çekmek istiyorum benim karakter nie invalid password veriyo bi kaç kişiyede olmuş onlar sora girebilmiş ben nier GİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Typetr, 02 Temmuz 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 02 Temmuz 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Buraya gelipte bir orc'un şöyle böyle demesi açıkcası inanılmaz komiğime gitti....Bu da dört.... ¿ lafın banaysa ? ben oyundaki salakca acıklardan bıktım sende rogueysen biliosundur lf basınca gerek cz gerek savaşda dc olmaktan bıktım oyundaki lanet lagdan bahsediyorum [Bu mesaj Typetr tarafından 02 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Lafım sana deil, haksızlık diyenlere :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: holigun, 02 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: bak magicshield görevini yap 62 ol 400 vurabiliyomu bu arada dikkatinizi bi konuya çekmek istiyorum benim karakter nie invalid password veriyo bi kaç kişiyede olmuş onlar sora girebilmiş ben nier GİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM Ben magic shield i yapayımi o adam bana yine aynı vurur, ama aynı adam nie CZ ye gelip bana aynı şekilde vuramıyor? CZ de bana bırakın 1k vurmayı, 800dmg i bile zor vurabiliyorlar, kaldı ki o da en uç noktadaki dmg, 600-700 civarlarında olior hep... Peki sorarım size, CZ'de böyle iken, savaşta böyle olması normalmi? Hadi savaşlarda MP takılar iş görüyo dielim, peki neden bizim mageler o kadar vuramıyor_?_?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ee bir kere savaşı tekrarlattılar, ardından niye ikinci tekrar geldi. İkisinde de orklar öndeydi; hatta 1. sini kazanmış baskına gidiyorduk. Üçüncüsünde de istenilen elde edildi ve orklar savaşı 5dk. içerisinde kaybetti. Elmoradlar gene baskına geldiler, gene npleri götürdüler, gene gittiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Farzı misal Elmorad bu güne kadar 300 savaş kazandıysa, onun gerçek adedi 1000 civarlarındadır, biz çok gördük öyle savaşları, Keeper indiriliyor, tam karusa geçiyoruz, reset... ardından orclar alıyor savaşı, bazılarında ise orclar biz onların lunarında kalabalık olduğumuz için geri dönemiyorlar... biz çoook gördük çoook dert yakındık, bizim sesimizi duyan oldumuydu? :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Sanki el morada geldiğinizde pianaya girebiliyonuz öleeeeeeeee dolaşıyonuz bende eslant gate de ezikleri kesiyorum yarı yarıya np geliyo brethdeki kadar olmasada şunu kabul edin orklar insanlar karşısında ezik durumda bu arada şu invalid password olayıma bi çare bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yok yok.. biz daha çok eziliyoz :p GMler sizi seviyo genede :)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 02 Temmuz 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Karuslular Elmorad karşısında ezik durumda olmasaydı, şimdi bunlar burda tartışılıyor olmazdı, oyunun her bir hile hurda biçimi de karustan çıkmazdı :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya ne deseniz haklısınızda ben şu oyuna bi girsem gm le nasıl muhattap olurum ulaşamıyorum bi yardım et kasimpati atamızın en sevdiği çiçek elini ayağını öpeyim:DDDDDDDDDDDDDDdddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şurda duralım bi :D karuslarmı cıakrdı hile hurdayı humanlarmı :D tamam humanlar taktikli geliyor savaşlarda iyiler ama şu hile hurda olayını bi daha düşünelim:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben çiçek diye koymadım ki onu sokak adı ooo, customer support a giricen premium varsa tabiiii....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 böheühe insan olup kristal altına yatmak istiyom :-)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 La wallahide hile hurda işlerini ilk karusta görüyorum, ondan 2-3-5 hafta sonra bi bakıyorum humanlara da bulaşmış....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kristal altına yatıpta kalkmayan, boğanın altına yatıpta ayıla bayıla inleyen bir tiptir, varsın gerisini siz düşünün.... Ama Bir şehri alırken, bir npc tarafından kesilip, resss reeeesss meee plsss diye bağıran adamı reslemeyipte katkıda bulunmayan da ondan pek farklı deildir :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla premium değil bu saatten sora nasıl alacam sokak adı oldğunu öğrendiğim iyi oldu charın adı lordbowman oyunda görürseniz konuşun büyük ihtimal ben değilim bu gm in msn ifalan yoktur herealde [email protected] bana bi ulaşın burda konuşalım şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar