Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya bunun cd'si yeni geldi yükledim hiçbi siteye giremiyorum nası kaldırıcam bi türlü bulamadım (ekle kaldır ve vindows dosyasının altını üstüne getirdim) şu andada internet kafedeyim deli oldum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 1- windows eklentileri ekle kaldir 2-windows u tekrar ustune kur (format degil) 3-format at 4-sp 2 yi cok rahatca kapatabilirsin ,sp 2 yi bir engel olarak gormemek sana yetmiyosa zone alarm tarzi bir 3rd part. yazilim kullanabilirsin 5-sistem geri yukleme ile ilk yedekleme zamanina dondugunde sp 2 yi kaldirmis olacaksin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar