subuo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 EE burda kimler var allylarda kankardeşler var ama başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben tatildeyim, yanımdaki arkadaş oynuyormuş. pyspholix diye lvl 30 alliance ama kankardeşlerde değil başka guildde.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ghengiskhan adı aldında bir horde guild imiz de var turk edepli turk arkadaslar varsa yazsınlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ghengiskhandaydım bende 15 tatilde en son lvl 47 hunter. frozen şimdi yaza devam inş. ps: ghengiskhanda adım lurp pek haber vermeden gittim. yaza dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar