Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaslar bende bi cd war cs cd sı sımdı ıcınde half life war cs 1.4 ve 1.5 war half life ın 1.0.0.9 vede 10 u war şimdi half life setupu calısmıyo cıft ıtklıyorum 16 k bit hatası verıyo daha sonra 9 un setupuna tıklıyorum c: de sierra klasorune koysun ıstıyorum tıklıyorum half life ı yukledıgınız yere atın bu patch i diyo ama nası yapıcam setup calısmıyo[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben eskiden cs yüklerken hepsini teker teker yüklerdim hiç böle onu oraya kopyala şuraya at yoktu bence cd bozuk.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar