Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Arkadaşlar biliyorum burayla pek ilgisi yok ama ben Dungeons &Dragons adlı oyunu 2-20 level arasını içeren ingilizce veya türkçe kitabını arıyorum kadıköydeki bulduğum dükkana baktığımda 20-40 arası var ama bana önceki lazım elinde olan varsa makul bi ücrete alırım.. Burası uo forumu bi de soru soram... --Ben spheremap teki briti ve dier tüm room ve areaları sildim yürüyemiyom acaba static itemları nasıl silicem onuda anlatın tam olsun.....sphereworlddekiler deil duvarlar surlar ve dierleri...[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sen her nekadar benim yapmaya çalıştıklarımı abuk subuk şeylere yorsanda bunu yaşına veriyorum. Ve birdaha tanımadığın ve bilmediğin kişiler hakkında yorum yaparken daha hassas olmanı diliyorum. Bu programı indirip istediğini yapabilirsin, duvarlar artı normalde kaldıramadığın tüm itemları kaldırabilirsin. Buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya sende affet beni Sabah SSK Göztepe hastanesine gittim.İki ayağımında baş parmaklarında iltihap vardı(geçen senede olmuştu) ya ikisininde tırnağı çekilip kök yatağı alınacak yada uyuşturulmadan iltihaplı bölge kesilecekti.Bende ikincisini istedim.Ve uyuşturulmadan tırnaklarım alındı. Sabah yürüyemiyodum o yüzden full nette amaçsızca şeyler yaptım.(mesela sleazy dreamde baya yeni şey gelmiş bunu farkettim :D) Affet beni bu arada program için saol.... Ben haplarımı alıp yatiym bari eyi geceler....[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konu Dışı'na yolluyorum.Orada devam edebilirsiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 iyide abi ben uo üzerine konuşuyodum bak olmadı(numarayı yutmadılar tüh bu yolcu olan 235236346465 mesajım:D)[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Önemli değil. Geçmiş olsun. Neyse kısa ve öz orada anlatmak istediğim şey sadece insanlar kasmışlar. Url vememişin dedi gremlin.. hatırlayamadım şimdi sonundaki numarayı. Ancak ben girin orada oynayın amaçlı göndermedim o s yi. Farkında isen de sadece görüntü var ne paperdol nede başka bişi var. Ki gerekte yok ben evimde kendi makinama kurduğum serverda denemeler yaparken buldum o maple ilgili şeyleri ve uyarladım. Kimseye reklam olmasın yada bunuda ben yaptım amacında olmadığımdan sildim diğer kısımları. Ama daha düzgün postlar beklerdim. Anlamadık yada nereden buldun gibi. Oradaki dizayn bana ilginç geldi. Hiçbir serverda görmedim bunu vurgulamaktı amaç. Neyse tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar