Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sierra Leone

Calanthalas

Öne çıkan mesajlar

Şu aralar hâlâ oynadığımız bir oyun(cuk) var bizim de... Ama sanırım benim hayal gücünden çok eğlenceye ihtiyacımız olduğu düşünmem garip geliştirdi olayları... olaylar sierra leone (afrika'da bir ülke)de geçiyor... mekan günümüzden ama yaratıklar klasik ad&d'den geliyor... bilmiyorum ama sanırım klasik evrenlerden daha iyi oluyor mesela günümüzde olan yerlerde oynamak.. bundan bir önceki oyunda da mesela playerların haberi yoktu kendi maplerini çiziyorlardı ama olay kırşehirde (türkiye'de bir il) geçiyordu sizlerin bu konudaki düşüncesi ne ola die merak ettim yani mecbur muyuz krynn'e underdark'a ve/veya forgotten realms'a???[signature][hline]Now everything is said
See my eyes are full of tears
And a cruel price we've paid
But still I can't claim that I'm innocent
Sosyal ağlarda paylaş

Değilsin tabi ki. Hatta bence var olan bir yer bile olmak zorunda değil böylesi daha kolay. Yeni bir yer yaratmak bence var olan bir yer hakkında bilgi ve kaynak edinmekten daha kolay :) Ama iyi döşemen lazım :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Senin dediklerin adnd icin ama baska evrenlerde hatta role playing oyunlarının iyi bi kısmında yer/zaman dedigin sey yasadıgın dunya/bugundur. Bayılıyorum insanların "abi bugunku tarihte oynayalım frpyi manyak olur" diyip fikirlerle cıkıp da sonra WoD gibi evrenleri kesfedince yasadıklarını =)

Simdi hemen sana WoD oynamanı ya da okumanı tavsiye ediyorum, vampir mage oynamak zorunda degilsin ama en azından bi fikrin olur. Gunumuz sartlarında bi oyun oynatmak sahsi fikrime gore cok daha iyi krynn,fr ya da basa bi hedeye gore. Bilmiyorum beni eskisi kadar sarmıyo en azından ortacag ortamı kılıc vs iste, gunumuzde oynadıgında dunyayı daha iyi tanıdıgın icin daha iyi roleplay yapabiliyosun. Her oynayanın ve dm'in hayalgucu farklı calıstıgından bazen rol yapma kısmı cok mantıklı olmayabilirken, gunumuzde oyle bi sorunun yok.

Mesela fr'da bi han'a girdiniz diyelim (klasik hikaye), simdi hangimiz bi ortacag barına girdi? Nası bi yerdir insanlar nasıldır ne yaparlar en fazla hayalgucuyle biseyler yapabiliriz ve herkes de farklı dusunur genelde boyle seyleri. Ama mesela ben desem ki sana bi bara girdiniz icerde rock muzik calıyor yas ortalaması 20 civarlarında aklında cok daha saglam bi goruntu olusur daha iyi adapte edebilirsin kendini ve karakterini bu ortama. Daha zevklidir daha saglam bi oyun olur, yani en azından oynattıgım butun gunumuzde gecen oyunlar bana cok daha saglam gelmistir krynn'de ya da fr'da oynattıklarıma gore.

Eheh neyse yazarken biraz abarttım galiba =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

Zevkli olabilir,hiç denemedim ama denemek lazım;) .Harbiden iyi düşünmüşsün.Düşünsenize Beyoğlu'un arka sokaklarında orklarla falan kapışıyosun,travestiler mekanı basıo ellerinde jiletlerle:D .Gerçekten eğlenceli olabilir.[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak---
;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ama Krynn yada fr yad underworldun daha epıc yerler oldugunu kabul etmek gerekır bence.Tabı oyuncularında bu dunyalar hakkında fıkır sahıbı olmaları gerekır.Ornegın bir keresınde bır grubumun yolu ıstarın kan denıze dusmustu (Yanı kıyısında bır yerlere) oyuncularımdan bırının denıze bakarak kendınden gecmesı ve sonrasında burda cok acı cekılmıs kın var gurur var cok fazla guc var demesı sahsen dm olarak adamı opmemı saglamıstı.Oyun boyle olunca herkes ıcın guzel oluyor.
Ahh eskı gurubum ahh...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...