tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Stanford'da doktora yapan Larry Page ve Sergey Brin adlı iki öğrenci tarafından 1998 yılında garajda kurulan bir şirket olan, sanal alemin en popüler arama motoru Google'ın piyasa değeri, dünyanın en büyük medya kuruluşu olan Time Warner'ı geçmiş. Capital IQ isimli kuruluş tarafından sağlanan mali istatistiklere göre, bünyesinde CNN, Time Dergisi, American Online, HBO, Warner Bros Entertainment, New Line Cinema, Turner Broadcasting System ve diğer bir çok şirketi barındıran, dünyanın en büyük medya kuruluşu olan Time Warner'ın piyasa değeri, şu an 79,75 milyar doları buluyor. Henüz yedi yaşındaki internet arama motoru Google'ın piyasa değeri ise Time Warner'ı geçerek 80,82 milyar dolara ulaşıyor. Tek bir şirketle dünya devlerine kafa tutan, garajdan zenginliğe uzanan bir macera... Kesinlikle okunmalı[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 03 Temmuz 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 2 hafta önce bütün gazeteler yazdı zaten okumayan kalmışmıdırki[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 okunması gereken birsey oldugu icin baslik actim okumayan vardir[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Vodan, 03 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: 2 hafta önce bütün gazeteler yazdı zaten okumayan kalmışmıdırki ıııı uuuu şeyyyy :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bende okumamıştım.. gazete okumuyorum zaten bu aralar ondan olsa gerek saol link için..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 rica ederim yeni nesil gazete yerine internetten takip ediyor zaten o yuzden gazeteden takip eden oradan takip etmeye devam edebilir...[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Zopik, 03 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki: said: Vodan, 03 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: 2 hafta önce bütün gazeteler yazdı zaten okumayan kalmışmıdırki ıııı uuuu şeyyyy :-p Aynen :-P, ama okudum artık[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 insanın garaja gidési géliyo :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 benim fikrimdi bu.. çaldılar.. sonra bende booble.com u kurdum :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben hürriyet'in pazar eki gibi birşeyinde okumuştum. gerçekten adamlar olayı abarttılar. microsoft'ta çok ciddi şekilde bu gelişimden korkup, girişimlere başlamış olsa gerek.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet microsoftta birseyler yapmisti yanlis hatirlamiyorsam google nevi bir projeleri vardi[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar