flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaslar mirc ile download yapmak için ne yapmalıyız programı nereden cekicez ayarları nasıl yapıcaz download siteleri neler guzel bir sekilde yazarsanız bnm gibi bilmeyen tum arkadaslar faydalansın simdiden saolun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Zed şöyle bir yazı hazırlamıştı, http://forum.paticik.com/view.php?id=9769 bir de ben şöyle bir konu açmıştım, http://forum.paticik.com/view.php?id=65567 mIRC de sistem değişmediyse, siteler kapanmadıysa yardımcı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bende böyle bir konu açmıştım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yow agalar ben bu mirc ın son surumunu cektim kanalada giriyrm kanaldanda beni bir yere baglıyor tabi bikac site buldum oraları tıkladıktan snra otomatik kanala baglanıyor snra paste deyin demisiniz diyorum ama sıraya giriyormuyum yada dosyayı cekiyormuyum onu anlayamıyrm sunu en basic sekilde anlatacak birisi varmıydı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://www.ircspy.com/guides.asp?mode=display&id=1128 adresinden mirc ayarlarını yap daha sonra www.ircspy.com adresinden aramak istedigin filmi arat irc.alternatenet.net [AltNet] uG|XDCC36 on #warez_underground Slots: 0/2 Queues: 22/150 Max KB: 73.5 Updated: 0 minutes ago #5 761 MB 29 Gets Blade.Trinity.WS.DVD.SCREENER.SVCD-TEG-CD2 #4 765 MB 37 Gets Blade.Trinity.WS.DVD.SCREENER.SVCD-TEG-CD1 karsına boyle bir ekran gelecektir burada* #4 veya #5 üzerine mausunla tıkla mırc ın acıksa hemen karsına servera bağlanmak istedigini soracaktır new server yaparsan diğeri kapanmadan yeni servera bağlanırsın ve kanala otomatık girersin diğelimki buraya kadar hepsi tamam kanal giridin ne yapacaksın ozman bazı komutlar var onları yazayım kanal için de ekranda bazı yazılar gecer bunların arasında movie film adları game mp3 gibi yazılar gorursun bafh has joined #0sec-wares <[0SEC]-X1211> #32 0x [550K] Nero.Ultra.6.3.0.3.tar <[0SEC]-X1211> #33 1x [1.8M] NeoTrace.Pro.3.25.tar <[0SEC]-EDU-001> ** 0wned by the 1 and 0nly [J][o][K][e][R] ** <[0SEC]-EASTCOAST-00017> #3 27x [590K] Accent.Office.Password.Recovery.v2.20.Cracked-iNFECTED.tar <[0SEC]-X1211> #34 0x [2.8M] Name.It.Your.Way.1.4.1.tar tıpkı bunun gibi iki tırnak arasındaki nick yani kullanıcı yanındaki #34 ise Name.It.Your.Way.1.4.1.tar adlı dosyanın 34 nolu dosya oldugunu gosteriyo (ayni kişide 1 den fazla dosya olur bunlara numara yazarak link vermişler diyebiliriz) ozaman Name.It.Your.Way.1.4.1.tar dosyasını cekmek istiyorsam su komutu yazmalıyım /ctcp [0SEC]-X1211 xdcc send #34 yada /msg [0SEC]-X1211 xdcc send #34 bunu yazarsanız karsınıza pc ye indirip indirmek istemedigini soracaktır evet de yater bir diğer komut ise kanalda !list yazarsan kanalda film adlarını gorebilirsin yada başka bir seylerin @find arama komutu bunuda kanalda @find blade trinity yazman yeterli kanalda yazma serbest ise calısır yazdıgın zaman kımde varsa o kısılerden otomatik olarak yanıt gelir bu şekilde de olur bit defender (bunu da kurmayi unutma ) emege saygı 1(uyelik gerektirir) emege saygı 2 (uyelik gerektirir)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Eline saglık iste bu iyi oldu cok saol ben autoxdcc die bir program buldum baya hos bi proga benzio ama ben pouse die bisi goremedim uzerinde ayarını falanmı eksik yaptım acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 son surumlerde yada modlanmis surumlerde(mirc) devam ozelliginin olmasi lazim,(mirc i 2 seneden beri kullanmiyorum ,illaki gelistirmislerdir arastirip burada paylasirim )[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 böyle bir site var hala kapanmadıysa işine yarayabilir baya anlatıyo orda www.mirc.hikayesi.com[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar