Arawn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ya ben bi internet sitesi yapmak istiyorum ve hatta yapmayada başladım. Sitemde www.ultimatr.com'da olduğu gibi bi sistem yapmak istiyorum. Dediğim sistem şudur; Şimdi gördüğünüz gibi sol tarafta menüler bulunmakta ve bu menüleri ayrı bir çubuk (adını bilmiyorum kusura bakmayın) , o menüden açılan sayfayıda en sağ tarafta bulunan ayrı bir çubuk kontrol ediyor. işte bu sistemi nasıl yapabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 leri kullanacaksın link verirken () " çok karışık oldu biliyorum. ama en geneliyle bööle. anlamadıysan daha ayrıntılı anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Frontpage varsa, frame taslakları var, en basit olarak birini seç, sonra programın koduna bakarak nasıl yapıldığını gör derim ben.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 *!Çok minnettar olur ........... *[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Dreamweaver da hoş[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar