shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 D&D miniaturelarını hiçbiyerde bulabmıyorum bi ara perlada vardı bitti avaturkte vardı bitti nereden bulabilirim özellikle entry packini?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Akmar'da alt tarafta bir yer var .. adını unuttum. cd-kaset , magic ve dnd kitapları falan satıyor. Orada miniature setleri gördüm ama starter mı bilmiyorum. Ayrıca istersen miniatures handbook'ta var adamlarda. fiyatlar 23 $ = 23€ gibi . yani kaç dolarsa o kadar euro ödüyorsun adamlara.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oynayan var mı oyunu? hazır yeni yeni şeyler çıkarken ucundan başlamak gerek hala başlamadım :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Şu resmen çocuk oyununa çevrilen oyunu mu kastediyorsun?Valla büyük mağazalarda Migros da falan gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok onlar diil ya.. ya böle harbinger var abberation var falan expansionlar var starterlar falan var klas minyatürler.. o migroslardakilere söyleyecek söz bulamıyorum :D [edit: bu arada yerini sormuyorum artık oynayan var mıya kaldık][signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) [Bu mesaj shapshal tarafından 16 Haziran 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Zaten dediklerim olsaydı senden umudu kesiyodum:DWizards.com da inceledim falan ama cık,daha ayrıca satıldığını görmedim.En iyisi sipariş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sihirlikuleden alıcam orda varmış baya çeşit[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben Amazon'dan nerdeyse toplam 40 tane falan söyleyecekken vazgeçtim. Çünkü gayet tipsizler. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ooo nası olur ya çok güzeller bence..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Valla düzgün boyanmış warhammer modellerini görünce, almaktan vazgeçtim. Sonuçta biri kendi ürünün, diğeri fabrika çıkışı tam geliyor. Sonuçta kendi boyadığın çok daha iyi oluyor zamanla. hatta ikisini karşılaştırmak ayıp oluyor :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kareli kağıda çizilen X ları daha sempatik buluyorum valla:D hatta daha büyük karelere koyulan bozuk paralar rullaz:rock: valla warhammer figürlerinin pek de kaliteli+ayrıntılı=güzel olmadığını ve bunlar warhammerdan daha kötü olduğua göre hiç bulaşma derim. ama dersin ben illaha alacam manevi değeri var, Akmarda o tür şeyleri satan sadece bir yer var (alt katta) adını ben de unuttum ama bulması kolay, kendini belli ediyor. bi de gayet enteresan bir şekilde tripte(kadıköydeki ünlü netcafe, sporsalonunun orda kime sorsan gösterir:)) de satıyorlar. hatta kitap ve de magic de satıyorlar. neden satıyorlar daha çözebbilmiş değilim ama satıyorlar:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 izmirde böle bi yer yok bulabilen varsa helal olsn[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: kaleidoscopic, 18 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: valla warhammer figürlerinin pek de kaliteli+ayrıntılı=güzel olmadığını ve bunlar warhammerdan daha kötü olduğua göre hiç bulaşma derim. eh bu da bi yorum tabi..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 O adamın para verip aldığın şeyleri beğenme huyu pek yoktur. O yüzden hepsine b.k atabilir yani. Warhammer'e bile atmış baksana :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonunda izmir'de satan yer buldum İlgilenen varsa ; Karşıyakada Pan Kitabevi ve Baykuş Comics'ten bulabilirsiniz . Arkadaşlarım oralardan aldılar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Akmar'da bahsedilen yerin adı Hammer Müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Miniature leri ayrı bişi games i eklersen cok farklı..Örnenegin klasik stilli bir oyunu minyatürleri ile oynayabilirsin.. Ama Miniature games şu anda elime gecenlerini bildigfim kadarıyla klasik oyundan farklı olarak sana 4 farklı adam zorunlu görevler kısa aşamalardan olusuyor..Eşya alım satımı ise Oyuncunun El kitabı ile alakasız..Sandık acıyorsun hediye geliyor..Yani en güzel klasigi..Kartlarla oyna boşver :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Nişantaşı da Gerekli Şeyler adında biyer var orda görmüştüm D&D minyatürlerini (bi hafta önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frederich Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 SiHiR'de de var. www.sihironline.com Sinanpaşa iş merkezi (BKM yanı, Mc Donald's ın da içinde olduğu pasaj) Kat:2 No:235 (bilgisayarcılar katı) Beşiktaş/ISTANBUL Tel: 0212 227 9955[signature][hline]Vampire Count Frederich von Carstein, General of the Armies of Sylvania, Commander of the Undead Legions, Loyal to the true Vampire Lord Manfred von Carstein, Husband to a murdered wife, Father to a murdered son, I WILL have my vengeance in this life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar