wota4 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 great prıest murka level kacta acılıyor.ve prıestın en fazla kac defansı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 _? yaw bu senin dediğin preistların amster olma yeridir lvl 60 olman lazım+ne anlatamk istediğini anlamadım_?[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Belkide pot yapmak için sormuştur, hani healer lar heal pot yapabiliorlar ya o açıdan yani...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: wota4, 02 Temmuz 2005 21:46 tarihinde demiş ki: great prıest murka level kacta acılıyor.ve prıestın en fazla kac defansı olabılır SAna bağlı lvl2 goblin falangiyersen daha yüksek oluyor ama lvl1 giyersen hatırladığm kadarıyla ac siz falan 300 civarında.[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ac 150 - 250 o da yüzükten küpeden ac gelirse..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 MEHMET MEHMET sen ezüq sün bunu sende bilion sen benim sifremi bilon ben seninkini ama ben sende once kendi sifremi degistirip sonrada senin kini degistirsem tekraradan buffcu olarak aresde acarmisin____________? cunku 40+ buffcu laz1m bize aresde we tan1d1k olmasi sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar