DesPerado_4 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaşlar babama yurt dışından aşağdaki gibi mail gelmiş bana ingilizcesi iyi olan biri güzel bi biçimde türkçeye çevirirse çok minnettar olurm .Şimdiden teşekkürler.. We inform you that tomorrow 24th june 2003, we are start the production of your order regarding the PC globes diam 400. As you remember, when sending us the order, you confirmed us, that before the delivery, you will provide for the settlement of the overdue invoice nr.43 for the balance of Euro 5.257,66. Therefore we beg you to settle the above mentioned amount in order to process the loading of your goods scheduled for week 27. Waiting for your kind confirmation, agree meanwhile our best regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yarın 24 Haziran 2003 tarihinde PC globes diam 400(ne oldugunu bilmedigim icin cevirmedim) hakkındaki siparisin uretimine baslayacagız Hatırladıgınız uzere, bize siparisi verdiginizde, 43 numaralı 5.257,66 Euro luk gecikmis faturayıda odiyeceginizi onaylamıstınız.Bu yuzden 27. haftada siparisleriniz kargoya verebilmemiz icin yukarıdaki meblayı odemenizi rica ediyoruz. En iyi dileklerimizle cevabınızı bekliyoruz. umarım dogru cevirmisimdir :)[hline]a.k.a Evr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sizi yarın yani 24 haziran 2003 de siparişiniz 400 çaplık pc küresinin üretimine başlıyacağımız konusunda haberdar ediyoruz. Hatırladığınız gibi bize sipariş verirken teslimattan önce bize vadesi geçmiş invoice nr.43(nedir bu?) ödemesini 5,257,66 yuro olarak sayaraktan yapacaktınız. Bunu için sizden belirttiğiniz ödemeyi yapmanızı rica ediyoruz ki bizde eşyalarınızın gönderilmesini önceden söylendiği gibi 27. haftada yapabilelim. Cevabını saygıyla bekliyoruz cartı curtu arada yanlş olabilir. Ne zormuş ya devrik cüle gibi cümlerleri çevirmek[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 adam orda rica değil resmen ayağınıza kapanıyoruz demiş :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Beg yalvarmak ama resmi bir mailda o manada kullanılmaz dıye bılıyorum bende Rica olarak cevirdim :)[hline]a.k.a Evr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 banada öyle geldi amma sulanmışlar ya Hİç müşterileri yok herhalde Sanki bir şey istemeye utanan kişiler gibi yazmışlar[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 23 June 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yardımlarınızdan dolayı herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bence bunu bi türk yasmış... Saygılarımla... [Bu mesaj Galenthas tarafından 23 June 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 size okulda öğretilenler yalan :) ben son resmi yazışmayı okulda gördüm :) [Bu mesaj geberik tarafından 23 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yurtdışından bi türk yazmış bunu beyler belli :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: jankis, 23 June 2003 23:25 tarihinde demiş ki: yurtdışından bi türk yazmış bunu beyler belli :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) lol bariz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ee madem türk yazdı niye türkçe yazmasın be (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heh bak o olabilri (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: kıronun teki, 23 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki: we are start ingiliz mi bunu yazan?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 25 June 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 abi portekizli flan olamazmı niye hemn türk diyonuz[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yarın için bilgilendirme, 24 Haziran 2003 tarihinde 400 Çaplık PC globes (büyük bir ihtimalle çanak anten) hakkındaki siparisin uretimine baslayacagız, Hatırladıgınız uzere, bize siparisi verdiginizde, 43 numaralı 5.257,66 Euro luk gecikmis faturayıda odiyeceginizi onaylamıstınız. Bu yuzden 27. haftada (yılın 27. haftası) siparisleriniz kargoya verebilmemiz icin yukarıdaki meblayı odemenizi rica eder, confirmasyonunuzu beklediğimizi (fatura ödendi bilgileri) bildiririz. Saygılarımızla... (Bir Türk'mü yada hangi uyrukta bilinmez ama, genelde resmi yazışmaların altına eklenir ki yazan kişi Best Regard'ın altına adını ve soyadını da ekleyerek imzalar tabi bu sanal ortamda mümkü olmadığı için kullanılmaz. Az yazmadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar