Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Microsoft Hesap Makinesi + Microsoft geçtiğimiz günlerde XP ve 2003 Server ürünleri ile kullanılmak üzere gelişmiş ücretsiz bir hesap makinesi yazılımı çıkardı. Görsel açıdan klasik windows hesap makinesi uygulamasından oldukça farklı. Ama en önemli özelliği değişik ölçü birimlerini birbirine çevirebilmesi. Bir diğer bir özelliğide döviz kurlarını Avrupa Merkez Bankası (EBC)'den yükleyebilmesi. Bu hesap makinesi birçok dilde hazırlanmış durumda. Aşağıdaki adresten Türkçe arayüzlü yeni Microsoft Hesap Makinesi + 'ı indirebilirsiniz. Dosyayı indirebilmeniz için aktivasyonu yapılmış bir Windows XP ya da Windows 2003 Server ürününe sahip olmanız gerekiyor. Download[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Süper! sağolasın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 02 Temmuz 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet iyi oldu bu. Standart şekilde gelenlerde bug vardı zaten. Umarım bunda düzeltmişlerdir. Hani huyudur micros~1'un eski enkaz üstüne yenisini yapmak :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 saolsın da aktivasyonu yapılmış xpye gerek yok. ordan seçeneklerde soruyo yapılsın mı diye. yapılmasın dersen de yukluyo yani bilginiz olsun.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu para birimlerini dönüştürmede sadece abd dolarını euroya donusturuo. yoksa ben mi beeremedim? bi de turk lirası try yazan şey mi? (bu arada çok iyi yapmışlar harbiden)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 güzelmiş eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar