Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 tarihe tanıklık etmiş insanlarız artık... vay be...[signature][hline]Silent dance with death...
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Pink Floyd bitti böhühühühüü..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya kestilerrrrrrrrr :( the wall ı sölemiceklermiydi[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 eh ben yatar artık yarın gebericez yorgunluktan zaten...[signature][hline]chuck!
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beyler ve cici bayanlar eger kufure devam edecekseniz kapatiyorum konuyu tartismayin Pink Floyd caldi az once tv de biliyorum ve ben su an altin vurusla olum arasindaki noktada duran insan gibiyim, ama bu kimseye kufur hakki vermiyor, kendinize gelin[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 pink floyd bitti.ama sırada paul mccartney var. bana heyecan bastı:) daha önce stevie wonder'ı da izleyeceğiz,harika. ya ben pink floyd fan'i filan değilim ama yine de pink floyd'u izlerken o kadar duygulandım ki,anlatamam,sözcüklere dökemem yani. büyük ihtimalle paul mccartney'i izledikten sonra ruhumu huzur içerisinde teslim ederim artık. paul'ü izlerken ağlayabilirim bile,doğaldır:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 elvyn bu andan itibaren muzik forumuna mesaj atmani istemiyorum attigin her mesaji da elimden geldigince silicem[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 pink floyd'u kesmediler yahu. adamlar good night dediler ya,duymadınız mı?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 harikaydı ya orda olmak lazımdı kesinlikle hiç bişey kaybetmemişler süperdi süper[signature][hline]oh yeaa
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Solonor, 03 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: tarihe tanıklık etmiş insanlarız artık... vay be... Kesinlikle..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 top 4 yaptilar ve indiler sahneden Speak to me / Breathe Money Wish You Were Here Comfortably Numb tek istegim dunya turu yapmalari birlesmisken[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Volfied, 03 Temmuz 2005 01:48 tarihinde demiş ki: elvyn bu andan itibaren muzik forumuna mesaj atmani istemiyorum attigin her mesaji da elimden geldigince silicem İyi de mesajlarımız aynı dakika icinde gitmiş senin uyarı mesajını gormedim.[signature][hline]
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kufretmemeniz icin uyarmam gerekmiyo heralde?[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hımm bizim göremediğimiz bir waters ve gilmour bakışı varmış,bak şimdi merak ettim. good night dedikten sonra bi selam verme kısmı olmuş demek ki,tuh yaaa,keşke gösterselerdi.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Rick Wrightı hiç gostermedi ben onu anlamadım ya, neden gostermez ki?[signature][hline]
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bomba bir sürpriz oldu (george micheal) ehhe :D [Bu mesaj pinwheel tarafından 03 Temmuz 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şu an paul mccartney'i izliyorum ve ağlıyorum aynı anda:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben de Pink Floyd'u izlerken ağlıyordum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Nereid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 boşlukta meşgalesiz kalmış pervasız bir tavuskuşu tüyü gibi hissediorum.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 acaba konserler amaclarina ulasacaklar mi G8 bu kararlara varabilecek mi hin hin[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bir de Nick Masonın "yemişim kulaklıgı" diyerekten kulaklıkları cıkarması ayrı bir hoşluktur. David Gilmourun da gözleri hep suluydu.[signature][hline]
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 neden ağladığınızı sorabilirmiyim?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Pink Floyd..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Öne çıkan mesajlar