Villians Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaşlar ben deep purple da var die biliyorum,onalar çıkıtımı peki?
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 deep purple çıkmış sanırım,ama ntv göstermedi![signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beyler çoktan çıktı pf..rai3 açın var orda..tabi uydu varsa[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ntv gec vermiyor olsa money dinliyor olacaktik simdi. pink floyd sahnede 2. sarkisini soyluyor an itibariyle.[signature][hline]Piiys
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ntv de vercek ama dahga geç..zaten bugün verdii hiçbişi canlı diildi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Deep Purple nereden çıktı yaw ? Var mı Deep Purple Live 8'de ? Benim haberim yok..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Gilean, 03 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki: beyler çoktan çıktı pf..rai3 açın var orda..tabi uydu varsa orda "pf" derken pink floys demek istemiştim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya robbie williams'ın konserin tamamını nerden indirebilirim?başını kaçırdım galiba 'let me entertain' you'dan itibaren yakaladım[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 wish you were here çalıyor.. olm dur daha konserler bitmedi adam nerden indiririm dio=)dvdsi çıkıcak..çıkmadan yayılır nete zaten[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 p2plere düşüyor konserler hemen, aratırsanız bulabilirsiniz sanırım ehe[signature][hline]ben BombaciMulayim
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 olm diil kızım olabilir:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yazdıktan soora aklıma geldi=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 comfortably numb oyşh[signature][hline]chuck!
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 türkiyede olmaski bole bişi velvet revolver pink floyd deep purple cure green day hayal anca :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dela arkada senin turntable duruo tam ekranda=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hyde park muhteşem görünüyor. şimdi orda olmak vardı,ahh ahh![signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hazır olun sırada wish you were here=) [signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... [Bu mesaj Volfied tarafından 03 Temmuz 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yahu ben niye göremiyorum allah allaaah !!![signature][hline]chuck!
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ah bi de barret olsaydı=([signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
arian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: hellspe, 03 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: türkiyede olmaski bole bişi velvet revolver pink floyd deep purple cure green day hayal anca :) abi bence normalide bu onların çoğu o ülkenin vatandaşı zaten ve dünya müzik piyasasının 2 yerinden birisi orası şimdi bazı şeyleri düşünüp ve hayalgücümüzü çalıştırmadan önce mantığımızla bişiler diyelim. said: Gilean, 03 Temmuz 2005 01:25 tarihinde demiş ki: onuda kameram çekmiyor yönetmen karar veriyor neyin ne olucağını, neyi çekip çekmiyeceğine. yazık ama gerçek olan 'bilgi sahibi olmadan söz sahibi olmak' türk insanın baş özelliklerinden.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj Volfied tarafından 03 Temmuz 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar