ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Live Aid diyebiliriz yine buna, 20 yıl sonra tekrar düzenlenecek olan. Amaç iskoçyadaki g8 zirvesine katılan liderlerin dikkatini afrikada açlıktan ölen insanlara çekmek olarak belirlenmiş. Önemli bir nokta, bu konserlerin philadelphia, berlin, londra, roma ve paris olmak üzere 5 ayrı büyük şehirde aynı anda düzenlenecek olması. Bütün bu konserler 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak, ve ülkemizde de NTV den saat 17.00 itibariyle canlı olarak yayınlanacak Katılan gruplar ise Londra - Hyde Park mariah carey coldplay dido keane sir elton john annie lennox sir paul mccartney muse razorlight rem madonna scissor sisters snoop dogg stereophonics sting joss stone robbie williams u2 velvet revolver bob geldof the killers the cure snow patrol Paris - Versailles Sarayı jamiroquai placebo youssou n'dour andrea bocelli craig david calo gero axelle red kyo johnny halliday renaud yannick noah manu cho Berlin - Brandenburg Kapısı a-ha crosby stills & nash brian wilson lauryn hill bap die toten hosen peter maffay Roma - Circus Maximus faith hill tim mcgraw duran duran irene grandi jovanotti nek laura pausini vasco rossi zucchero Philadelphia - Museum of Art will smith (sunucu olarak) bon jovi maroon 5 dave matthews band jay-z p diddy rob thomas keith urban kaiser chiefs stevie wonder il divo sarah mclachlan 50 cent tam yazarken bir yer daha gördüm simdi Canada - Barrie - Park Place African Guitar Summit Barenaked Ladies Blue Rodeo Bruce Cockburn Bryan Adams The Bachman Cummings Band Deep Purple DobaCaracol featuring Kna'an Gordon Lightfoot Great Big Sea Jann Arden Les Trois Accords Motley Crue Our Lady Peace Sam Roberts Simple Plan Tegan & Sara The Tragically Hip Tom Cochrane Biletler sms yoluyla katılanlar arasında çekiliş yapılarak dağıtılacakmış galiba...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 22 Haziran 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Londra 'daki baya güzel bir etkinlik olucak. Aslında gitmek lazım ama maddi durum sıkıntısı yüzünden yine kalıcaz evimizde NTV 'den takip edicez. Nabalım, bizimde kaderimiz bu. =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2 yada 3 temmuzdu sanırım NTV'de yayınlanıcak ama sanırım sadece Londradaki konser dimi?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 10 temmuzda gidiyordum londra'ya biletimi erkene mi alsam?s[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hyde Park'taki bayağı güzelmiş.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 e ntv reklamlarında, sık sık travis de çıkıyor ama listede göremedim?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hımm, listeyi kendi sitesinden almıştım, güncellenmiştir belki, bakayım bi[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Londrada Pink Floyd da çıkacak. Zaten en önemli bomba o.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 liste bayagı bir değişmiş anlaşılan daha da önemlisi güney afrika ve japonyada da konserler gerçekleşecek konserlar hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bob geldof'u seviyorum.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Londra - Hyde Park'da olmak isterdim yaaa,sırf paul çıkacak diye ama.Paul konserin açılışını ve kapanışını yapacakmış aldığım duyumlara göre. NTV konserleri verse bile,hangi birini versin ki,aynı anda bir sürü konser olmayacak mı? ben paul'ü izlemek istiyorum yaaaa.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 japonyada ekleni bjork falan katılıyo.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 e hani pink floyd?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Pink Floyd da Londra Hyde Park'ta sahne alacak. heyecanla beklemekteyiz.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dev ekran televizyonu olan varsa gidilebilir =)[signature][hline]Beatles is a boy band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pink floyd saat kaçta çıkacak bilinmiyo değil mi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bence çok güzel bir organisazyon.Katılcak gruplar ise gerçekten uzun zamandır görmeyi bekelediğim gruplardan. Özellikle Pink Floyd,Deep Purple ın olması çok hoşuma gitti. Umarım ntv bir çoğunu yayınlıyabilirde bu organizasyondan mahrum kalamayız.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 baya sıkı hazırlanmış bi organizasyon, sitesine göz atmanız tavsiye edilir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Pink Floyd'a sadece saatler kaldı, orada olabilmek için neler vermezdim..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben de orda olabilmek için neler vermezdim. ama benim meselem paul mccartney ile alakalı:) eminim muhteşem bir organizasyon olacak. düşünmek bile heyecan verici benim için.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 üf 11 saat kesintisiz yayın mı ne..4te başlkıyo ntvde...onu bırakda niye konserler bizde de yok?ne saçma bişi..istanbulda bir metropol üstelik avrupa ile asyayı bsğlıyo..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 g8 degiliz?[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evt arkadaşlar 20 dakika sonra yayın başlıyor.Acaba Pink Floyd kaçta çıkacak?[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 En son Paul McCartney tek başına çıkacak, Pink Floyd ondan önce çıkacak. Pink Floyd 27. çıkıyor. Çıkan her sanatçı/grup 2-3 parça seslendirecek ortalama. Artık saat kaçta çıkacağını sen hesapla. TV kartı olan biri de şu konseri kaydetsin ![signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şu an londraya baglı elton john var. ondan sonra green day/almanya ve duran duran/italya diye devam ediyor program.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar