Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kim nereye gidiyo bakalım? ben kesin Yabancı Dil seçicem ayrıca 1 yaş büyük olanlarda seç seçme gibi akıl versin :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 valla su geçen hafta okula gittim fen seçtim,hem de kendi istegimle........[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 tm seccem lise sondada yetenekle grafik tasarım a gircem eğer şansım tutarsa ve varsa eğer ea dan bilkent grafik tasarıma burslu girebilirsem iyice bi dehşetengiz olacak :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nerde rrahat edeceksen orayı seç(rahatlıktan kastım ilerde severek yapabileceğin meslek gruplarının bulunduğu bi alan seç) ben aştım bu sorunumu TM seçtim :)[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 walla seviceğiniz mesleğ yapın derim. para için matematiğe katlanamzsınız. yada tam tersi. o yüzden iyi düşünün geri dönüşü çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar